.

Αυτοί είναι οι εξοργισμένοι πολίτες που 'γιαούρτωσαν' τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Αυτοί είναι οι εξοργισμένοι πολίτες που 'γιαούρτωσαν' τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιάννης Φασομυτάκης εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ
Με μια σύντομη έρευνα του enstoloi.gr προέκυψε ότι οι εξαγριωμένοι πολίτες που κόπτονται τόσο για τις επενδύσεις στο Τυμπάκι είναι αντιδήμαρχοι εκλεγμένοι με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ.
Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Φασομυτάκης και  Γιάννης Μανιαδάκης εκλέχτηκαν με το συνδιασμό της Πετρακογιώργη-Ανυφαντάκη Μαρία η οποία ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου έλαβε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος
     Στο προφίλ του κυρίου Φασομυτάκη στο facebook, βρίσκουμε εκτός των άλλων, τον αγανακτισμένο αντιδήμαρχο του ΠΑΣΟΚ να είναι μέλος της Ομάδας Η ΟΜΑΔΑ "ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ"

Διαβάζουμε για την ομάδα: 


ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ...Η ΟΜΑΔΑ "ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ" ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΎΣ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ,ΟΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΕΤΑΞΎ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ..
ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ..
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΛΑΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (οι Υπουργοι, οι Υφυπουργοι και τα στελεχη της),ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ .ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ-οπως ισχυριζονται καποιοι- ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ,ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ.


«Φαιστός – Ενεργοί Πολίτες»                                                                                                                     
ΠΕΤΡΑΚΟΓΙΩΡΓΗ-ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΗΡΑΚΛΗ 
            (Υποψήφια Δήμαρχος)
  Εκλογική Περιφέρεια Τυμπακίου
Δεκαεπτά (17) υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, κατ’ αλφαβητική σειρά:
1.  ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2.  ΓΙΑΝΝΝΑΚΑΚΗ- ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΣΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
3.  ΚΑΚΟΥΛΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ
.
7.  ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ (ΜΑΝΙΑΣ)
.
15.  ΦΑΣΟΜΥΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΖΑΧΑΡΙΑ
16.  ΦΑΣΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
17.  ΦΙΤΣΟΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ ( ΠΕΡΔΙΚΟΣ)
Για την υλοποίηση και ολοκλήρωση όλων των μεγάλων και μικρών έργων που αφορούν τον Νομό μας και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής με προοπτική δεκαετιών.
Με εκτίμηση,
Μ. Η. Πετρακογιώργη – Ανυφαντάκη

Συστρατευόμαστε:
Με το ΠΑΣΟΚ στο δρόμο για μια Νέα Αλλαγή,
για μια Ελλάδα της Βιώσιμης και Αειφόρου Ανάπτυξης
για την κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον.
Πρωτοπόρα στη Γνώση, στην Τεχνολογία και στον Πολιτισμό.

Μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε και να πετύχουμε μια Νέα Δυναμική σε όλους τους τομείς της ζωής του Τόπου μας.
Μαζί, ας δώσουμε μια νέα πνοή στο θεμελιώδες δικαίωμα της συμμετοχής που αποτελεί και ακρογωνιαίο λίθο της δημοκρατίας μας.
Νέες αξίες – Νέες Προοπτικές
Για μια Δίκαιη Κοινωνία και μια Δυνατή Ελλάδα
www.petrakogiorgi.gr www.pasok.gr

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η κα Πετρακογιώργη ανήκει (ή ανήκε στο ΠΑΣΟΚ), υπήρξε Νομαρχιακή σύμβουλος και υποψήφια βουλευτής πριν πάρει κατέβει για Δήμαρχος. Το ψήφοδέλτιό της ωστόσο το κατάρτισε και με μέλη της δεξιάς όπως οι κ. Φασομυτάκης και Μανιαδάκης.
Η ομάδα που προσήλθε στο Τυμπάκι με σκοπό να μην αφήσει να γίνει συνάντηση και συζήτηση ήταν όλοι οπαδοί της Ν.Δ. και προσκείμενοι στον κ. Κεφαλογιάννη.

Ανώνυμος είπε...

σαπίλα

pmitsiou είπε...

Και; και εκείνοι που πετούσαν γιαούρτια στο παρελθόν σε άλλους ανήκαν σε κάποια άλλα κόμματα. Αυτό βρήκατε να πείτε; Δηλαδή τα πράσινα ή μπλε γιαούρτια είναι κακά και τα κόκκινα καλά;

tsimitakis είπε...

Σε ποιά γιαουρτια ακριβώς αναφέρεσαι, γιατί εξόσων γνωρίζω ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε κάτι τέτοιο. Μήπως μπερδεύουμε εκδηλώσεις λαικής δυσαρέσκειας διαφόρων ομάδων με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να γίνεται διάλογος με αυτές τις ομάδες και να γίνεται κατανοητή η δυσαρέσκεια τους; Αλλο το ένα, κι άλλο το άλλο. Επειτα με τι ακριβώς εξισώνουμε την ακύρωση απόπειρας δημοκρατικού διαλόγου με μια τοπική κοινωνία; Μπορείς με ότι θέλεις, βεβαιως, αλλά αυτό είναι δηλωτικό και των προθέσεων και των αντιλήψεων για μια σειρά απο πράγματα

pmitsiou είπε...

Είπα εγω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πέταξε γιαούρτια; Είπα απλά ότι πιθανά ανάμεσα σε αυτούς που πέταξαν γιαούρτια στο παρελθόν σε πολιτικούς, να είναι και ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί και μέλη του. Στην Αργυρούπολη για παράδειγμα, ή στην Λάρισα. Όπως ακριβώς και στο Τυμπάκι. Βούρλα οι μεν ηλίθιοι οι δε. Εσύ τώρα μπορεί να βαφτίζεις λαϊκή δυσαρέσκεια την ηλιθιότητα και διάθεση για δημοκρατικό διάλογο τις πέτρες και τα γιαούρτια. Δικαίωμα σου. Είναι δηλωτικό των προθέσεων και των αντιλήψεών σου για μια σειρά από πράγματα.

pmitsiou είπε...

Α, και κάτι άλλο. Αυτή η ιστορία με το τοπικό, το περιφερειακό, το εθνικό σαν ανέκδοτο ακούγεται, δεν νομίζετε;

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει μία μικρή διαφορά που τείνεται να αποσιωπάται συνεχώς σε όλες τις αφηγήσεις εξίσωσης που στήνονται. Ο βουλευτής του Πασοκ, Ο υπουργός της Ν.Δ. μπορούν να κριθούν για τις πράξεις τους.Το γιαούρτωμα, οι λεκτικές επιθέσεις, όλη αυτή η απεχθεια που προκαλούν στον κόσμο, οφείλεται όχι τόσο στην πολιτική ιδεολογία που πρεσβεύουν, αλλά στην αποδεδειγμενα τραγική διακυβέρνηση, στις μίζες, στις προσπάθειες να κυβερνησουν υπηρετώντας συμφέροντα λίγων, κάτι που είναι πλέον φανερό στην πλειονότητα του κόσμου.
Το να πετάξεις αντίθετα γιαούρτια στον βουλευτή του Συριζα ή του ΚΚΕ δεν εξηγείται από αγανακτηση ή οργή καθώς αντικειμενικά δεν έχουν κάνει οτιδήποτε, θετικό αρνητικό, εκτος αν η αριστερά κυβέρνησε τα τελευταία 50 χρονια και δεν το θυμάμαι. Επομένως αυτόματα η επίθεση αυτή λαμβάνει χαρακτήρα στην καλύτερη περίπτωση "ποινικοποίησης" της διαφωνίας του επιτιθέμενου με τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ , και στην χειρότερη χαρακτήρα προβοκάτσιας.
Θα ηθελα το σχόλιο σας κε Μητσιου

pmitsiou είπε...

Θα ήθελα το όνομά σας κ. Ανώνυμε. Έχει άλλη χάρη να λες την άποψή σου επώνυμα.

Τέλος πάντων. Ας δούμε τώρα την ουσία αυτών που λέτε.

Η δική μου γνώμη είναι ότι μπορείς να διαδηλώνεις, να φωνάζεις αλλά είναι καφριλίκι να πας εκεί που τρώει ο άλλος ή εκεί που κάνει κομματική συγκέντρωση και να την στήνεις απέξω πετώντας γιαούρτια. Δεν είναι μια αυθόρμητη πράξη αγανάκτησης αυτό. Είναι προμελετημένη ενέργεια. Ας είναι, και για την οικονομία της συζήτησης και μόνον, να πούμε ότι κάποιος δικαιούται να είναι αγανακτισμένος με αυτόν που το κόμμα του κυβέρνησε τώρα ή στο παρελθόν (αγανάκτηση με καθυστέρηση είναι ανέκδοτο) και να δουμε 2 περιπτώσεις:

1. Δικαιούται κάποιος να γιαουρτώσει την Σακοράφα ή τον Μητρόπουλο; Με καθυστέρηση βρε αδερφέ. Εγω λέω όχι. Εσεις;

2. Δικαιούται κάποιος να γιαουρτώσει πολιτικό ο οποίος πάει σε ένα χωριό και τους λέει "εμποδίστε την κατασκευή αυτού του εργοστασίου επειδή στο δικό μου χωριό διαφωνούμε". Εγώ λέω όχι. Εσείς;

Κύριε ανώνυμε, πολλές φορές η διαμαρτυρία των ανθρώπων έχει στόχο τις προθέσεις και όχι τις πράξεις. Η κυβέρνηση πράττει, η αξιωματική αντιπολίτευση προτίθεται να πράξει. Οπότε δικαίως γίνεται δέκτης διαμαρτυριών. Για τις προθέσεις της. Αδίκως γίνεται στόχος επιθέσεων (με γιαούρτια ή μη). όχι γιατί είναι άμοιρη ευθυνών αλλά γιατί οι επιθέσεις (θα έπρεπε να) είναι καταδικαστέες ως πρακτική.

Καθαρό;

pmitsiou είπε...

Και κάτι τελευταίο. Μου είναι κατανοητή η δυσαρέσκεια πολλών. Όπως μου είναι κατανοητό γιατί κάποιοι οδηγούνται στο έγκλημα.

Όμως το έγκλημα είναι κατανοητό μεν, καταδικαστέο δε. Γιατί δεν καταδικάζουμε και τον τρόπο έκφρασης της "λαϊκής δυσαρέσκειας" για αρχή;

Der Grieche είπε...

Τελικα ρε Λεβέντες....δεν μου λετε και μενα πως να διαμαρτυριθώ για το κακό μας το χάλι......γιατι εκλογες δεν βλεπω....!

Αθανασιος Δ.Παουρης είπε...

Το δυσάρεστο είναι ότι τους έριξαν μόνο γιαούρτια και όχι σκάγια όπως κάνουν και αυτοί στη Χαλκιδική......

pmitsiou είπε...

Για σένα ειδικά Ντερ Γκριχε θα κάνουμε εκλογές μέρα παρά μέρα. Για να σε προλαβαίνουμε. Αν δεν σου αρκεί, διαμαρτυρήσου

Ανώνυμος είπε...

Ρίχτε κι ένα γιαούρτι στον Παντελη να σταματήσει τις μαλακίες..

Π. Μαριδάκης είπε...

Ε, άμα κατεβάζουν τα βρακιά τους για ανάπτυξη "ότι νανε" ας την έχουν. Εγώ κλαίω το νησί που έχει καταντίσει να μη βλέπεται μέσα από αυτές τις λογικές.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδιά... Τι ζητάει ΚΑΙ εδώ αυτή η πράσινη πορδή;; Και εδώ έφτασε η χάρη του ΠΑΣΟΚου που κρύβεται πίσω από προσωπικές ...διαβεβαιώσεις ότι "δεν είναι ΠΑΣΟΚ"???

1. Ρε Παντελή, έχεις ΑΔΙΚΟ, λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ, σταμάτα πλέον να εκτίθεσαι και να εκθέτεις και τους δικούς σου, με την υπογραφή σου. Και μη πεις πάλι τα περί ανωνυμίας, γιατί τοχεις ξανακάνει, μόνο που το "θάρρος της γνώμης με ονοματεπώνυμο" με την περίπτωσή σου ΔΕΝ έχει καμιά σχέση, γιατί γνωρίζεις -και γνωρίζω καλά- ότι αν κάποιος σου αντιπαρατεθεί επωνύμως, θα ενοχλήσεις όλη την οικογένειά του. Θυμάσαι (ποιος είσαι και τι κάνεις) ή όχι????

2. Παντελή, σε φτύνει όλη η Λάρισα και νομίζεις ότι ψυχαλίζει. Σοβαρέψου!!!

3. Και επεδή ΓΝΩΡΙΖΩ καλά ότι θες να έχεις ΠΑΝΤΑ τον τελευταίο λόγο (ως ψωριάρης πρασινοφρουρός - περασμένα μεγαλεία...) σου λέω πως ΔΕΝ θα απαντήσω σε ό,τι γράψεις, γράψε εσύ μόνος σου ό,τι θέλεις κι όσα θέλεις!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ Λάρισα

pmitsiou είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια Ανώνυμε με τα γιαούρτια και Γιάννη Λαρισαίε.

fraulitsa είπε...

Παούρη ,δεν θα μπείτε στη βουλή κι ελάλησες;;;;
Το πάλαι ποτέ πράσινο νησί κοκκίνησε ,τι να κλάσουν οι μπράβοι του Κεφαλογιάννη;;;;

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.