.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συνδικαλισμού Αστυνομικών για την επίθεση στο Δ.Στρατούλη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συνδικαλισμού Αστυνομικών για την επίθεση στο Δ.Στρατούλη

Καταδικάζουμε τη βίαιη επίθεση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ Δημήτρη

Αθήνα,17 Δεκεμβρίου 2012
Αριθ. Πρωτ.: 200/4/133
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  Καταδικάζουμε τη βίαιη επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ κ. Δημήτρη Στρατούλη, σημειώνοντας ότι η γηπεδική βία στη χώρα μας έχει προ πολλού αποκτήσει και άλλα χαρακτηριστικά, πέραν των συνήθων χουλιγκανισμών με ανάμειξη ακραίων στοιχείων.
  Για την αντιμετώπισή της απαιτούνται να γίνουν πολλά: διαρκής προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων παραγόντων και υπηρεσιών, επαγγελματισμός στο έργο των αρχών πρόληψης και καταστολής και βεβαίως κοινωνικός έλεγχος και απομόνωση κάθε φορέα βίας από όπου κι αν προέρχεται και όποιο στόχο κι αν υπηρετεί.
  Εξάλλου, όσο δεν καταδικάζεται και δεν αντιμετωπίζεται η κουλτούρα βίας την οποία εισπράττει καθημερινά η ελληνική κοινωνία με διάφορους τρόπους και ευκαιρίες, άλλο τόσο θα γινόμαστε όλοι μάρτυρες τέτοιας μορφής επικίνδυνων προκλήσεων.
  Καλούμε για άλλη μια φορά τα πολιτικά κόμματα να δουν κατάματα το πρόβλημα της βίας και να μην περιορίζουν τις όποιες ενέργειές τους στη φραστική μόνο καταδίκη αυτού του φαινομένου.
ypografes_poasy-poaxia

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.