.

"Ποιος διοικεί τις ΕΔ;Ο Μαυρογιαλούρος"!Μεταθέσεις-τοποθετήσεις δεν γίνονται χωρίς "κομισάριους" ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

"Ποιος διοικεί τις ΕΔ;Ο Μαυρογιαλούρος"!Μεταθέσεις-τοποθετήσεις δεν γίνονται χωρίς "κομισάριους"

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Είναι ασύλληπτο! Ο “στρατηγός Μαυρογιαλούρος” τελικά διοικεί τις ΕΔ,μ΄ όλες τις πολιτικές καταστάσεις.Ακόμη και με υπηρεσιακή κυβέρνηση.
Η ομολογία του πολιτικού συστήματος ότι θεωρεί “μαγαζί” της τις ΕΔ,αποδεικνύεται με τρόπο ξεκάθαρο και από τη χθεσινή ανακοίνωση του ΥΕΘΑ,στην οποία επισημαίνεται σαν να είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στο κόσμο ότι όχι μόνο δεν θα γίνουν μεταθέσεις-τοποθετήσεις αλλά ούτε καν θα υπάρξει προετοιμασία γι΄ αυτές.Προετοιμασία η οποία είχε αρχίσει να γίνεται,ώστε μετά από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου ,να προχωρήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι έτσι κι αλλιώς καθυστερημένες διαδικασίες.
Οι οποίες για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους,πρέπει να “τρέξουν” γιατί επηρεάζουν άμεσα και καταλυτικά τις ζωές πάρα πολλών ανθρώπων.Στρατιωτικών και των οικογένειών τους.
Η ουσιαστική παραδοχή ότι τίποτα δεν κινείται στις ΕΔ αν δεν υπάρχουν “κομματικοί κομισάριοι” είναι τουλάχιστον εξοργιστική.Όπως και οι μεθοδεύσεις των πολιτικών μας έναντι των στρατιωτικών.Αφού πρώτα τους “έστιψαν” οικονομικά ,τώρα “παίζουν” με την αγωνία τη δική τους και των οικογένειών τους.Δεν είναι υπερβολή. Αν βάλουμε στη σειρά τα γεγονότα το συμπέρασμα προκύπτει αβίαστα:...


διαβάστε περισσότερα στο  www.onalert.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.