.

Ανακοίνωση της Επιτροπής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ για την απόπειρα φίμωσης του ΣΥΣΜΕΔ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση της Επιτροπής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ για την απόπειρα φίμωσης του ΣΥΣΜΕΔ


Η τρικομματική κυβέρνηση φαίνεται ότι σε κατάσταση πανικού προσπαθεί με «σιδερένια πυγμή» να καταστείλει οποιαδήποτε φωνή αντίστασης και διεκδίκησης που στρέφεται εναντίον της καταστροφικής πολιτικής της από τους εργαζόμενους της χώρας.
Αυτή τη φορά τα βέλη της στράφηκαν στον Πρόεδρο και στο Γεν. Γραμματέα του σωματείου των εν ενεργεία στρατιωτικών (ΣΥΣΜΕΔ), οι οποίοι με έγγραφό τους ζήτησαν από τη φυσική τους ηγεσία, τον Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ,  να ενημερωθούν για το εάν θα αλλάξουν προς το χειρότερο θεσμικά, συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα.
Αντί μιας ειλικρινούς απάντησης, ενεργοποιήθηκε η διαδικασία του πειθαρχικού ελέγχου και δέχθηκαν κλήσεις σε απολογία με την αιτιολογία ότι η πρωτοβουλία τους αυτή «προκάλεσε  έντονα αισθήματα πανικού και σύγχυσης στα εν ενεργεία μέλη των Ε.Δ.»
Τα στελέχη των Ε.Δ και η κοινωνία θα περίμεναν από τον Αρχηγό των Ε.Δ να έχει εξαντλήσει την «ευαισθησία» του , όχι απέναντι στα στελέχη των Ε.Δ που οδηγούνται σε εξαθλίωση,  αλλά  απέναντι  στις  καταστροφικές πολιτικές που εφαρμόστηκαν για την Άμυνα και στις υποδείξεις της Τρόικα για το πως θα πρέπει να λειτουργούν οι Ε.Δ της χώρας,  αποδεικνύοντας ότι θεμελιώδεις λειτουργίες,  που αγγίζουν τον πυρήνα της εθνικής μας κυριαρχίας, έχουν εκχωρηθεί στους δανειστές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καταδικάζει την ενέργεια αυτή και δηλώνει αλληλέγγυος με κάθε εργαζόμενο που διεκδικεί το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια από την εργασία του.
To Γραφείο Τύπου0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.