.

Βασανιστήρια: Νέα στοιχεία διαψεύδουν για ακόμη μία φορά τον Δένδια ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Βασανιστήρια: Νέα στοιχεία διαψεύδουν για ακόμη μία φορά τον Δένδια

Συνέντευξη τύπου που έδωσαν οι τοπικοί αστυνομικοί διευθυντές αμέσως μετά τη σύλληψη διαψεύδει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν.Δένδια και την εσωτερική διοικητική έρευνα.


Ομολογούν σαφώς ότι οι δράστες ουσιαστικά παραδόθηκαν, ότι η επιχείρηση έληξε αναίμακτα και χωρίς τραυματισμούς και ότι οι αστυνομικοί δεν ήξεραν ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε όμηρος, άρα διαψεύδουν και τον ισχυρισμό ότι η υποτιθέμενη συμπλοκή έγινε για την απελευθέρωσή του. (Δείτε το σχετικό βίντεο: στο 8.07 λεπτό στο 10.10 στο 11.51 και στο 12.30). 


Οι αστυνομικοί διευθυντές δεν αναφέρονται σε καμία συμπλοκή, αλλά σε «εξουδετέρωση», ενώ παράλληλα λένε ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Αν είχε άραγε γίνει συμπλοκή τόσο έντονη που θα προκαλούσε τέτοια τραύματα στους συλληφθέντες, οι αστυνομικοί διευθυντές που προχωράνε σε μία αρκετά λεπτομερή περιγραφή των συλλήψεων, δε θα αναφέρονταν και σε αυτήν;  

Συνεπώς σε χρόνο ανύποπτο, μία μόλις μέρα μετά τις συλλήψεις και πριν από όλο το θόρυβο για τα βασανιστήρια στους κρατουμένους, οι ίδιοι οι αστυνομικοί διευθυντές της περιοχής περιγράφουν συλλήψεις χωρίς καμία μεγάλη δυσκολία πέραν της καταδίωξης.

Πηγή left.gr0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.