.

Η Συγκυβέρνηση δολοφονεί τους νέους. Τάσος Μανιάτης Γ.Γ της (ΕΑΠυροσβεστικούΣώματος) ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Η Συγκυβέρνηση δολοφονεί τους νέους. Τάσος Μανιάτης Γ.Γ της (ΕΑΠυροσβεστικούΣώματος)

Ο Κύριος Μανιάτης(δεξιά)με το Μανώλη Γλέζο σε διαμαρτυρία ενστόλων.

Πλέον δεν υπάρχει  τσίπα  στους εγκληματίες (με τα λευκά κολάρα) της συγκυβέρνησης.
 Έντρομοι η Ελληνική κοινωνία παρακολουθεί την απώλεια δύο ακόμα νέων ανθρώπων και τριών άλλων, πού βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση από αυτοσχέδια εστία θέρμανσης (Μαγκάλι), εξαιτίας ασφυξίας.

Γύρισαν την κοινωνία στα κατοχικά χρόνια.
Δεν φτάνει το υψηλό ποσοστό ανεργίας στους  νέους μας, πού στην καλύτερη των περιπτώσεων τους οδηγεί στην ξενιτιά ως οικονομικούς μετανάστες , άλλους στα ναρκωτικά., άλλους στην αυτοκτονία και τώρα σε μια σύγχρονη μέθοδο αυτοκτονίας Σαμαρικού μοντέλου, τους θανατώνουν στέλνοντας μαγκάλια ως δώρα για θέρμανση για να αντέξουν λίγο χρονικό διάστημα ακόμα..
Η φτώχια και η εξαθλίωση οδηγούν τους συμπολίτες μας σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Πάντως θα ήταν ηθικό εκ μέρους τόσο του Πρωθυπουργού της χώρας όσο και του άφωνου Προέδρου της Τρομο-δημοκρατίας των Μερκελιστών και των μελών της δολοφονικής συγκυβέρνησης ,  μερικοί έντιμοι  από αυτούς για να εξαχνιστούν από το αίμα και την δυστυχία, χιλιάδων συμπολιτών μας -πρέπει--να ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΟΥΝ.  Θα ήταν η καλύτερη προσφορά στην Ελληνική Κοινωνία.
Τους εγκληματίες της Ζωής μας  πρέπει να τους κάνουμε να βλέπουν εφιάλτες.
Ας σταματήσουμε σήμερα την κατηφόρα ,ΟΧΙ αύριο, γιατί ένα από τα θύματα της Φασιστικής κρίσης θα είναι κάποιο μέλος της οικογενείας μας  ή   και οι ίδιοι. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.