.

'Ο συνδικαλισμός σας, πέθανε, σάπισε... Θάψτε τον επιτέλους...', του Γιώργου Δεληγιώργη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

'Ο συνδικαλισμός σας, πέθανε, σάπισε... Θάψτε τον επιτέλους...', του Γιώργου Δεληγιώργη




Όπως παρατηρήσατε το σαββατοκύριακο δέχθηκα μια ανηλεής επίθεση από διάσημους παράγοντες της διαγαλαξιακής Ομοσπονδίας, που όλοι λίγο ή πολύ έχουν κάνει μια «τεράστια» σταδιοδρομία στην Ελληνική Αστυνομία και κατά περίεργο τρόπο, ενώνονται και συνασπίζονται όλοι μαζί, όταν είναι να μιλήσει κάποιος για τα δικαιώματα των Ανακριτικών Υπαλλήλων που εισήλθαν στο Σώμα με τον θεσμό των Πανελληνίων.
Απειλές για μηνύσεις, διαγραφές από άτομα που «υπηρέτησαν» τη μισή υπηρεσιακή τους ζωή ως συνοδοί Υπουργών ή στις Σχολές της Αστυνομίας ή ισόβιοι συνδικαλιστές και σε άλλα πολύ «σημαντικά» πόστα. Συνδικαλιστές που δημόσια σου λένε ότι είναι κρίμα να πηγαίνεις στα δικαστήρια και μετά σε τηλέφωνα σε απειλούν με μηνύσεις και αγωγές.
Σε όλους αυτούς λέω, ας κοπιάσουν!
Αν νομίζουν ότι είμαι κάποιος καρεκλοκένταυρος που απολαμβάνει τις απαλλαγές τους, κάνουν μεγάλο λάθος. Αν νομίζουν ότι θα κάνω πίσω, κάνουν μεγάλο λάθος!
Δουλεύω σα ζώο στην Αστυνομία 17 χρόνια, ό,τι έχω μάθει και κερδίσει το έχω κάνει με την αξία μου! Μπορεί να τους φαίνεται παράξενο, αλλά έχω αξίες και ιδανικά, βλέπω όλους τους συναδέλφους σαν αδέλφια μου και το Σώμα μας ως μια μεγάλη οικογένεια!
Είμαι μέλος μιας κίνησης της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Υπαλλήλων [Σ.Κ.Α.Υ.] Θεσσαλονίκης, γιατί μοιράζομαι μια νοοτροπία διαφορετική! Θεωρώ ότι ο συνδικαλιστής είναι ο επι 24ώρες υπηρέτης του Συναδέλφου, είτε είναι Ανακριτικός ή μη, δόκιμος ή όχι, Πανελλήνιες ή μη! Αυτή είναι η νοοτροπία που θέλω να περάσω στον συνδικαλισμό.
Δεν ανέχομαι καμία αδικία και δεν έχω να χάσω τίποτα, προκειμένου να υπερασπιστώ τα πιστεύω μου!
Είμαι το 1ο κύμα μιας γενιάς που αναδεικνύεται και θα επιφέρει το μέγιστο και μη επανορθώσιμο χτύπημα στη νοοτροπία που διέπει ως τώρα τον συνδικαλισμό!…Και δεν είμαι μόνος μου!
«Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να αποφύγεις τη κριτική, αν μη λες τίποτα, να μη κάνεις τίποτα, να είσαι ένα ΤΙΠΟΤΑ»! Αριστοτέλης



Γιώργος Δεληγιώργης,
αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ, μέλος ΣΚΑΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.