.

ΕΑΠΣ: 'Η θλίψη μας για τους ηρωικούς πυροσβέστες στην Αριζόνα' ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΕΑΠΣ: 'Η θλίψη μας για τους ηρωικούς πυροσβέστες στην Αριζόνα'Η φωτογραφία ενός από τους 19 πεσόντες στο καθήκον, σε αυτοσχέδιο μνημείο στις εγκαταστάσεις στην Υπηρεσία τους στο Prescott, Ariz .
Η  Ένωσή μας εκφράζει την  οδύνη της για το θάνατο των 19 Πυροσβεστών την ώρα που μάχονταν  σε επιχείρηση κατάσβεσης  στο  Yarnell Hill  στο Yavapai  της Αριζόνα. Οι Αμερικάνοι συνάδελφοι μέλη μιας,  ειδικά εκπαιδευμένης ομάδας δασοπυρόσβεσης, έχασαν τη ζωή τους σε μια από τος σφοδρότερες πυρκαγιές, υπό τις σκληρότερες συνθήκες ενός πρωτοφανή καύσωνα που σαρώνει την
περιοχή.

Οι συνάδελφοι προστέθηκαν στο Διεθνές Ηρώο των Πυροσβεστών, των μαχητών της καθημερινότητας  που πολλές φορές βάζουν την ίδια τους τη ζωή ως ασπίδα απέναντι στις αδηφάγες φλόγες.

Στέλνουμε τη συμπαράστασή μας στις οικογένειές τους και στους συναδέλφους τους, που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη με τον πύρινο εφιάλτη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.