.

Ξεχειλίζουν από οργή οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και το ανφέρ του κ. αρχηγού... ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Ξεχειλίζουν από οργή οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και το ανφέρ του κ. αρχηγού...



Δημοσίευμα στο bloko.gr:


''Το bloko.gr από το πρωί γίνεται αποδέκτης οργισμένων καταγγελιών από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, που στηλιτεύουν ως απαράδεκτη τη στάση του κ. αρχηγού.

Χθες, σε μια ημέρα κατά την οποία αρκετές εκατοντάδες αστυνομικών εξακολουθούσαν να δίνουν τη μάχη της αναζήτησης των επικίνδυνων δραπετών στον Παρνασσό και στην ορεινή Ναυπακτία, οργανώθηκε με εντολή του κ. αρχηγού ένα "σεμινάριο" απροσδιόριστου θέματος. Μόνο που σύμφωνα με όσα διατείνονται στις καταγγελίες, το σεμινάριο ήταν πρόσχημα προκειμένου να είναι κατάμεστο το αμφιθέατρο και να μεταβληθούν οι αστυνομικοί σε κοινούς κλακαδόρους του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου, ο οποίος επέλεξε τη συγκεκριμένη ημέρα και το συγκεκριμένο χώρο για να κάνει ... παρουσίαση του νέου βιβλίου του για την Σπάρτη!
Ο κ. γραμματέας, αναλώθηκε μάλιστα επί μακρού χρόνου σε παραινέσεις, κηρύγματα και δοκησισοφίες σε ένα ακροατήριο που το αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ και ο κήρυκας ήταν οι τελευταίοι που ως χώρος και δημοδιδάσκαλος θα ήθελαν να παραβρίσκονται και ν' ακούσουν.
Μάλιστα, το προμοτάρισμα του τόσου πολύ σημαντικού αυτού πνευματικού έργου, ανέλαβε ο ίδιος ο κ. αρχηγός, ως κατά συνθήκη οικοδεσπότης.
Θα μπορούσαμε να πούμε και να σχολιάσουμε πολλά. Πολύ δε περισσότερο όταν από διασταυρωμένες πηγές διαπιστώνουμε ότι η οργή που πηγάζει και ξεχειλίζει από τους αστυνομικούς είναι δικαιολογημένη γιατί αναφέρεται σε καταστάσεις και γεγονότα που συνέβησαν.''



Ακολουθεί σχόλιο του Συντονιστή του Τμήματος Σωμάτων ασφαλείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ., Αναστάσιου Μαυρόπουλου, σχετικά με την παραπάνω δημοσίευση.



   Τα πράγματα είναι για γέλια και για κλάματα.
   Η κυβέρνηση που είχε την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην κορυφή της προεκλογικής και μετεκλογικής της ατζέντας, μαζεύει τους μάχιμους αστυνομικούς στο αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ με πρόσχημα κάποιο σεμινάριο για να κάνουν τους χειροκροτητές στον γραμματέα της κυβέρνησης.
   Αν ισχύει το δημοσίευμα του BLOKO ,την ίδια στιγμή που αστυνομικοί πέφτουν θύματα αδίστακτων κακοποιών, εκτίθενται απροστάτευτοι στην εγκληματικότητα, τους κόβουν μισθούς συντάξεις, απαξιώνεται η λειτουργία των υπηρεσιών τους από τις περικοπές, οι προτεραιότητες της ηγεσίας τους φαίνεται ότι είναι άλλες.
 Μετά την προστασία των συμφερόντων διαφόρων επιχειρηματιών, την χρησιμοποίησή τους ως χειροκροτητές πολίτες στις παρελάσεις, ως χειροκροτητές στις φιέστες βράβευσης των χορηγών επιχειρηματιών των σωμάτων ασφαλείας, χρησιμοποιούνται και ως χειροκροτητές μελών της κυβέρνησης.
   "Προφανώς η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στα πλαίσια αναδιοργάνωσης του σώματος, αφού με παρρησία υποστήριξε τις προτάσεις που υπέβαλλε για την βελτίωση της λειτουργίας του σώματος, εφαρμόζει νέες μεθόδους αναβάθμισης της εκπαίδευσης και εναρμόνισής της στα ευρωπαϊκά πρότυπα, σύμφωνα με τις υποχρεώσεις μας."


Τάσος Μαυρόπουλος  Αντιπλοίαρχος Λ.Σ.(ε.α.) 
Συντονιστής Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.