.

Απερίφραστη καταδίκη του ΣΕΦΕΑΑ, Έκαναν μαριονέτες της ΔΙΑΣ για χάρη του γραμματέα ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Απερίφραστη καταδίκη του ΣΕΦΕΑΑ, Έκαναν μαριονέτες της ΔΙΑΣ για χάρη του γραμματέα








Δελτίο Τύπου Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής για διατεταγμένο ακροατήριο σε παρουσίαση βιβλίου


Με αφορμή το απαράδεκτο περιστατικό που έλαβε χώρα σήμερα (5/7/2013) στο αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:


Αθήνα, 5 Ιουλίου  2013     

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εσχάτως  πληροφορηθήκαμε από συναδέλφους  υπηρετούντες στην ΔΙ.ΑΣ και Δ.ΕΛ.Τ.Α, ότι την 4/7/2013 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ συγκέντρωση -ημερίδα με κύριο ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης , παρουσία του κυρίου Αρχηγού. Αντικείμενο της  συγκέντρωσης, όπως πληροφορούμαστε, αποτέλεσε  η παρουσίαση βιβλίου και η διάλεξη με θέμα την αγωγή των Σπαρτιατών στην αρχαία Ελλάδα.
Το ακροατήριο της παρουσίασης του βιβλίου –ημερίδας  με εντολή της υπηρεσίας διατάχθηκε να είναι αστυνομικοί των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ και Δ.ΕΛ.Τ.Α !!! Μάλιστα οι περισσότεροι εξ αυτών μετά το πέρας της εκδήλωσης ανέλαβαν νέα υπηρεσιακά καθήκοντα, αυτή τη φορά αστυνόμευσης.
Αποτελεί προσβολή, πρωτίστως για τον ομιλητή και κατά τα άλλα διακεκριμένο συμπολίτη μας  και  Γενικό  Γραμματέα της Κυβέρνησης ,να απευθύνεται σε διατεταγμένο  ακροατήριο.
Αποτελεί πράξη ύψιστης υποτίμησης της προσωπικότητας εκατοντάδων ένστολων που διατάχθηκαν να παραβρεθούν στο αμφιθέατρο  και κατ επέκταση του συνόλου των υπηρετούντων στην Ελληνική Αστυνομία, ως  άβουλα όντα και αντικείμενα  μόνο, σύνθεσης ενός σκηνικού.
Αποτελεί ενέργεια ευτελισμού της αξιοπρέπειας του συνόλου των παρευρισκομένων, μιας και το αντικείμενο και περιεχόμενο της ημερίδας θεώρησαν ότι δεν είναι απαραίτητο να το γνωρίζουν από πριν, αφού ο «ρόλος» τους είναι συγκεκριμένος και προκαθορισμένος .
Η ελευθερία της επιλογής και η ελευθερία της συμμετοχής, σε θέματα πολιτισμικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος ίσως «θυσιάστηκαν » στο βωμό της εξυπηρέτησης  δημοσίων σχέσεων και  ιδιοτελών συμφερόντων.
Οι υπηρεσίες από τις οποίες προερχόταν το διατεταγμένο ακροατήριο θα «ζήλευαν» ανάλογη σπουδή και ενδιαφέρον, προκειμένου να ιαθούν υπηρεσιακές πληγές που ο χρόνος αντί να επουλώνει τις καθιστά σχεδόν ανίατες.
Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α ως ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτο συνδικαλιστικό όργανο καταγγέλλει δημόσια και απερίφραστα αυτή την απαράδεκτη υπηρεσιακή    πράξη, προειδοποιώντας ότι δε θα επιτρέψει στο μέλλον να επαναληφθεί χρησιμοποιώντας κάθε νόμιμο συνδικαλιστικό μέσο.
                                                                                  

                                                                    Για το Δ.Σ
                                         -O-                                                                       -O-
                                   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                            ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                     ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ




Σχετικό άρθρο:Ξεχειλίζουν από οργή οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και το ανφέρ του κ. αρχηγού..  


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.