.

Πελώρια τα ερωτηματικά από την πώληση-τραγωδία του 902 ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Πελώρια τα ερωτηματικά από την πώληση-τραγωδία του 902
Κύκλοι της Αριστεράς, τόνιζαν ότι είναι ακόμα νωρίς για να γίνει πλήρης αποτίμηση των αρνητικών εξελίξεων από την πώληση του ραδιοτηλεοπτικού "902", χαρακτήριζαν. όμως, ως πραγματική τραγωδία όχι μόνο για το ΚΚΕ αλλά και για όλη την Αριστερά την πώληση και μάλιστα σε αυτή τηνκρίσιμη και πολύ δύσκολη για τον τόπο ώρα, του ραδιοτηλεοπτικού "902".

Υπογράμμιζαν, ταυτόχρονα, ότι ο ραδιοτηλεοπτικός "902" στα χέρια ιδιωτικών συμφερόντων,ανεξάρτητα από τον πολιτικό  προσανατολισμό τους, κάθε άλλο παρά υποβοηθητική εξέλιξη θα είναι για την Αριστερά, σε μια περίοδο, ιδιαίτερα, που τα μέσα ενημέρωσης ασκούν μνημονιακή "πλύση εγκεφάλου" στο ελληνικό λαό, ενώ έχει τεθεί "λουκέτο" και στην ΕΡΤ. Πολύ περισσότερο, μάλιστα, η εξέλιξη αυτή θα είναι ακόμα περισσότερο εφιαλτική, αν ο ραδιοτηλεοπτικός "902" έχει εκχωρηθεί σε δυνάμεις ακραίας μνημονιακής προπαγάνδας!
Άλλοι παρατηρητές τόνιζαν ότι το ΚΚΕ προτίμησε την πώληση του ραδιοτηλεοπτικού "902", αντί να αποδεχθεί προτάσεις που είχαν τεθεί στο τραπέζι από ανεξάρτητους αριστερούς δημοσιογραφικούς κύκλους για να μετατραπεί και να λειτουργήσει ο ραδιοτηλεοπτικός "902", αποτελεσματικά και αποδοτικά, ως κανάλι όλης της Αριστεράς, με τη στήριξη όλων τωνΑριστερών δυνάμεων. Μια τέτοια πρόταση, άλλωστε, θα ήταν σύμφωνη όχι μόνο με το συμφέρον της Αριστεράς αλλά και με το γεγονός ότι τόσο η τηλεοπτική όσο και η ραδιοφωνική συχνότητα του "902" παραχωρήθηκαν στο κόμμμα του ΚΚΕ για τις δικές του επικοινωνιακές ανάγκες και όχι για τη μεταβίβαση τους μέσω του ΚΚΕ σε κερδοσκοπικά ιδιωτικά συμφέροντα.

iskra.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.