.

ΣΗΜΕΡΑ 11.30 ΟΛΟΙ ΟΛΕΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ 11.30 ΟΛΟΙ ΟΛΕΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ (11:30) ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Η αναμενόμενη μεγάλη, σχεδόν καθολική, συμμετοχή των εργαζομένων στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης (18/9) στο δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, προβλέπεται να μετατρέψει την απεργία σε ένα δημιουργικό και πρωτοφανή απεργιακό σεισμό, που θα συγκλονίσει απ' άκρου εις άκρον όλη την Ελλάδα, από το Ηράκλειο έως την Αλεξανδρούπολη.
Ιδιαίτερα εντυπωσιακή και ίσως πρωτοφανής, αναμένεται ότι θα είναι η λαοθάλασσα που θα κατακλύσει τις απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη (18/9) σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.
Να υπογραμμίσουμε ότι μεγάλη συγκέντρωση των συνδικάτων θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 11:30 στην Πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ για άλλη μια φορά το ΠΑΜΕ , παρά την εξαιρετική κρισιμότητα των περιστάσεων, διοργανώνει χωριστή συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια.
Μετά την απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή, όπου αναμένεται πως η λαοθάλασσα θα κατακλύσει και θα βουλιάξει το Σύνταγμα.

πηγή: Iskra.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.