.

Ανακοίνωση της ΕΝΩΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ για τις εκλογές στο σωματείο τους ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωση της ΕΝΩΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ για τις εκλογές στο σωματείο τους






ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

  Η ΠΑΡΩΔΙΑ  των εκλογών του σωματείου μας ολοκληρώθηκε με τρόπο πανηγυρικό,από τα 160 εγγεγραμμένα μέλη του σωματείου μας ψήφισαν περίπου τα μισά.Σε αντίθεση  από τις προηγούμενες εκλογές που τα μέλη ήταν  178  και είχαν ψηφίσει  151.


 Οι διαχειριστές του σωματείου μας μετα κόπων,βασάνων και διαφόρων τεχνασμάτων κατάφεραν να μαζέψουν τον μαγικό αριθμό  88  παραπληροφορόντας και παρασύροντας τους συναδέλφους στον δρόμο προς την κάλπη της απαξίωσης με μοναδικό σκοπό να διατηρήσουν τις  καρέκλες τους.
 Οι ματαιόδοξοι,ανεπαρκείς και επικίνδυνοι για τα εργασιακά μας θέματα διαχειριστές,δεν κατάλαβαν τι τους είπαν οι συνάδελφοι με αφορμή τις εκλογές ΦΙΑΣΚΟ ,όχι μόνο αυτοί  που δεν πήγαν να ψηφίσουν,αλλά το σύνολο των υπαλλήλων και αντί να παραιτηθούν και να ακυρωθει  η ΠΑΡΩΔΙΑ, θρασύτατα προχώρησαν στην συγκρότηση Δ.Σ..
 Ενα Δ.Σ άκυρο,που δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των συναδέλφων,ένα Δ.Σ που δημιουργήθηκε με λογική  παρεϊστικη,μπακαλίστικη,αλληλοεξυπηρέτησης και βολέματος σε βάρος του συνόλου των συναδέλφων που υπηρετούν στο Νομό μας,εκλεγμενοι αντιπρόσωποι για την Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.,που λίγες μέρες πριν ζήτησαν και ψήφισαν στο Δ.Σ την αποχώρηση του σωματείου μας από την Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

Τελικά θέλουν να είμαστε στην Ομοσπονδία ή δεν θέλουν να είμαστε????

Κύριοι διαχειριστές της Ένωσης Μεσσηνίας που πλέον την καταντήσατε τοπικό μαγαζάκι σας πρέπει να καταλάβετε ότι αυτό το δρομολόγιο δεν οδηγεί  πουθενά.

ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ  ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.............



πηγή: www.aep.gr






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.