.

Απογευματινά... λουκέτα στα αστυνομικά τμήματα ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Απογευματινά... λουκέτα στα αστυνομικά τμήματα






Στις εποχές όπου τα Δωδεκάνησα είχαν αποψιλωθεί από αστυνομικό προσωπικό και στους σταθμούς της αστυνομίας έβαζαν… τηλεφωνητές για να αφήνουν μηνύματα οι πολίτες και οι τουρίστες που τους χρειάζονταν, επιστρέφουμε όπως φαίνεται και μάλιστα ολοταχώς!

Η φωτογραφία, που είναι χθεσινή, αντιστοιχεί στο ΑΤ Σύμης, όπου το προσωπικό που υπηρετεί εκεί δεν επαρκεί σε καμία περίπτωση για να
στελεχώσει τις ανάγκες του ΑΤ με αποτέλεσμα μετά από κάποια ώρα οι λιγοστοί αστυνομικοί του σταθμού να αναγκάζονται να βάζουν λουκέτο.

Η κατάσταση γίνεται πάντως ολοένα και χειρότερη ειδικά για τα νησιά και τα χωριά μας, γεγονός που έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των εκπροσώπων αστυνομικών υπαλλήλων του νομού μας, αλλά και της ίδιας της τοπικής κοινωνίας σε εποχές μάλιστα που η παραβατικότητα αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.

Πριν από μερικές μέρες, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού μας εξέδωσε ανακοινώσεις σε ιδιαίτερα αυστηρό ύφος, μιλώντας καθαρά για διάλυση των υπηρεσιών στην περίπτωση που δεν ληφθούν άμεσα μέτρα ενίσχυσης με προσωπικό των αστυνομικών τμημάτων σε ολόκληρη τη Δωδεκάνησο.

Σημειώνεται ότι ο αριθμός του πληθυσμού στα νησιά μας τους καλοκαιρινούς μήνες, διπλασιάζεται εξαιτίας των τουριστών με αντίστοιχη αύξηση των περιστατικών πάσης φύσεως, που αφορούν τις αστυνομικές αρχές.


πηγή:rodiaki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.