.

ΣΥΡΙΖΑ για επιστολή Ξηρού: «Ο Χρ. Ξηρός είναι ο τελευταίος που μπορεί να έχει άποψη για τη δημοκρατία» ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ για επιστολή Ξηρού: «Ο Χρ. Ξηρός είναι ο τελευταίος που μπορεί να έχει άποψη για τη δημοκρατία»




«Η υπόθεση της ανατροπής της πιο βάρβαρης ταξικής πολιτικής που γνώρισε ο τόπος τις τελευταίες δεκαετίες δεν είναι παιχνίδι με κλέφτες και αστυνόμους, επιστολές, βίντεο και ανέξοδα νταηλίκια» 

Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την επιστολή του Χριστόδουλου Ξηρού: 
"Ο αυτόκλητος «υπερασπιστής» των «λαϊκών συμφερόντων» Χριστόδουλος Ξηρός είναι ο τελευταίος που μπορεί να έχει άποψη για τη δημοκρατία, γιατί απλά δεν πιστεύει σε αυτήν καθώς και στην ανάγκη διαρκούς διεύρυνσής της. Η δράση τέτοιων «τιμωρών», ερήμην πάντα των μαζικών αγώνων, έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι όχι μόνο δεν προστατεύει τη δημοκρατία, αλλά οδηγεί στην ενίσχυση της καταστολής, του εκφοβισμού της κοινωνίας και στην αναπαραγωγή ενός ατελέσφορου φαύλου κύκλου βίας που αξιοποιείται από τις κατεστημένες δυνάμεις για να χτυπήσουν το λαϊκό κίνημα, τα δικαιώματα και τις ελευθερίες. 

Η υπόθεση της ανατροπής της πιο βάρβαρης ταξικής πολιτικής που γνώρισε ο τόπος τις τελευταίες δεκαετίες δεν είναι παιχνίδι με κλέφτες και αστυνόμους, επιστολές, βίντεο και ανέξοδα νταηλίκια. Ήδη κάποιοι τρίβουν τα χεριά τους, τους προσφέρεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο της εργασίας, να αλλάξουν την ατζέντα για να παρατείνουν την παραμονή τους στην εξουσία. Θα διαψευστούν. Τέτοιου είδους ζητήματα δεν προσφέρονται ούτε για προβοκάτσιες, ούτε για μικροπολιτική εκμετάλλευση. Η δημοκρατία και οι αγώνες για την αξιοπρέπεια και την κοινωνική δικαιοσύνη θα δικαιωθούν, ο λαός μας θα νικήσει". 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.