.

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία ΑΕΠ Πυροσβεστών για την Εισαγωγή νέων συναδέλφων στο Π.Σ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία ΑΕΠ Πυροσβεστών για την Εισαγωγή νέων συναδέλφων στο Π.Σ

                   


Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία ΑΕΠ Πυροσβεστών


Η ΑΕΠ Πυροσβεστών καλωσορίζει στην Πυροσβεστική οικογένεια, τους  225  Δόκιμους συναδέλφους μας, πού κατατάχθηκαν στο Πυροσβεστικό Σώμα με την υπ΄αριθμ  67522 φ.300.2 10-12/2013 απόφαση του Υπουργού Δημόσιας τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

H ορκωμοσία τους έγινε στις 30-12-2013, για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους μετά τις εορτές   στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Σχολής στα Βίλια Αττικής.
Η εισαγωγή των νέων συναδέλφων μας αποτελεί παράγοντα ανανέωσης και μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας στην  επιχειρησιακή δραστηριότητα του Π.Σ.
Ευσεβής πόθος μας είναι, η πρόσληψη και των υπολοίπων 500 από τους 725 επιτυχόντων συναδέλφων από τον ίδιο διαγωνισμό, για να δοθεί τέλος στη ομηρία τους  και να ενισχυθεί το Π.Σ καθώς και η ασφάλεια του πολίτη και του κράτους.
Στους νέους συναδέλφους μας  ευχόμαστε  υγεία, αλληλεγγύη, ανθρωπιά, δύναμη, καλή σταδιοδρομία στα νέα τους καθήκοντα, και με περίσσιο ζήλο και υπευθυνότητα να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.
Επίσης τους προτρέπουμε να συμμετέχουν ενεργά στα Σωματεία  της ΠΟΕΥΠΣ  ώστε να συνεισφέρουν  στην ανανέωση  σε συμπεριφορές, αντιλήψεις, ιδέες  και δυναμική  στο συνδικαλιστικό κίνημα .
Για νέες διεκδικήσεις μέσα από αγώνες με τις υγιής δυνάμεις του Χώρου, για τις μεγάλες ανατροπές πού πρέπει να συμβούν τόσο στα εργασιακά και θεσμικά ζητήματα όσο και στη πολιτική ζωή της πατρίδας μας.
Η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών ελπίζει στην δυναμική  και την συμμετοχή σας στα κοινά  και σας καλεί για συμπόρευση στους μεγάλους Ενωτικούς Αγώνες.


Η συντονιστική ομάδα της ΑΕΠ Πυροσβεστών.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.