.

Φωτογραφικό υλικό απο την συγκέντρωση-πορεία των ενστόλων ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Φωτογραφικό υλικό απο την συγκέντρωση-πορεία των ενστόλωνΠλήθος ενστόλων απο όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκε σήμερα στην πλατεία Κολοκοτρώνη στην Αθήνα για να διαδηλώσει για τα αντιλαϊκά και ληστρικά μέτρα της κυβέρνησης που ισοπεδώνουν τα ταμεία των ενστόλων και την κοινωνική ασφάλιση.Μέσα απο τα συνθήματα τους οι ένστολοι έδωσαν το μήνυμα ότι η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου απέδειξε για μιά ακόμα φορά ότι έχει στο περιθώριο τους ένστολους και τους χρησιμοποιεί μόνο σαν ''ασπίδα'' για να ικανοποιήσει συμφέροντα Τροικανών και όχι μόνο, αγνοώντας τις συνέπειες και τις θυσίες των ενστόλων.

Οι πρόεδροι των ομοσπονδιών συναντήθηκαν πριν τη συγκέντρωση με τον πρόεδρο της Αξιωματικής αντιπολίτευσης κ.Αλέξη Τσίπρα και συζήτησαν για την απόσυρση του άρθρου 221. Σαν Α.Π.ΑΣ.Α. ευελπιστούμε κάποια στιγμή να μας δεχθούν στα γραφεία τους και άλλοι πρόεδροι κομμάτων όπως ο κ. Αντώνης Σαμαράς.


Ακολούθησε πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών με την οργή των ενστόλων να κορυφώνεται...
Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό..
#apasa.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.