.

Η Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η του ΣΕΦΕΑΑ για τη συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ » ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Η Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η του ΣΕΦΕΑΑ για τη συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ »Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΘΕΜΑ : «Συνάντηση ΣΕΦΕΑΑ με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ »
Την 09/12/1014 το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ.ΕΑ.Α πραγματοποίησε συνάντηση με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσουκαλά Δημήτρη, τον Συντονιστή του τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας κ. Μαυρόπουλο Τάσο όπως και τα υπόλοιπα μέλη του τμήματος. Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια και σε συνέχεια  του διαλόγου του Σωματείου μας με τα πολιτικά κόμματα.
            Η συζήτηση κινήθηκε κατά βάση τα φλέγοντα θεσμικά, επίκαιρα  ζητήματα όπως:
            H συνέχεια του "έργου" της καταλήστευσης των  ταμείων με το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α να κατέχει σήμερα πρωταγωνιστικό ρόλο.
            Η άρνηση της Κυβέρνησης να εφαρμόσει στο σύνολο τους,  τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικράτειας, προκαλώντας την αγανάκτηση των ένστολων διατηρώντας την ένδεια και την υστέρηση στους ίδιους και τις οικογένειες τους.
            Την εγκατάλειψη και ερήμωση από προσωπικό,  κεντρικών  αστυνομικών υπηρεσιών με όσα τραγικά αυτό συνεπάγεται στο "πετσί" των εργαζόμενων με την μόνιμη παραβίαση του Νόμου περί του χρόνου εργασίας.
            Το "γδύσιμο" των αστυνομικών από μέσα που είναι απαραίτητα για την ασφάλεια του αλλά και για την ασφάλεια των πολιτών (Επικοινωνία, εξοπλισμός).
            Η αναγνώριση της προσφοράς των Ειδικών Φρουρών στον περιορισμό της εγκληματικότητας αλλά και η αναμφισβήτητα αξιοκρατική είσοδος τους στην Ελληνική Αστυνομία.
            Η ενίσχυση της κοινωνικής -λαϊκής  αστυνόμευσης όπως επιτελείται κυρίως από τις Ομάδες Δίας, oμάδες τις οποίες σήμερα η πολιτική ηγεσία επιδεικνύει άρνηση να ενισχύσει και να  στηρίξει έμπρακτα.
Η αποστοχοποίηση των υπηρετούντων αστυνομικών και των υπηρεσιών τους, καταλογίζοντας   ευθύνες σε εκείνους που έχουν την ευθύνη των εντολών και των διαταγών.
            Το χτίσιμο της Αστυνομίας με υγιείς νομοθετικές παρεμβάσεις άσχετες με τα "πισωγυρίσματα' της αναδιάρθρωσης,  του άμεσου παρελθόντος, λαμβάνοντας υπόψη και τις προτάσεις του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. τις οποίες και καταθέσαμε.
Η συζήτηση ήταν πολύωρη κινούμενη και σε πολλά άλλα ζητήματα πολύ σημαντικά. Ομολογουμένως το κλίμα ήταν πολύ θετικό γεγονός που εγγυάται ένα μέλλον σύνθεσης απόψεων, διαλόγου  και ενός σίγουρου αποτελέσματος για όλους μας.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.