.

Λιτότητα και λιτός βίος ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Λιτότητα και λιτός βίος



Τη λιτότητα στα χρόνια που πέρασαν τη γνωρίσαμε καλά.Τη νοιώσαμε στο πετσί μας.Η κοινωνία ισοπεδώθηκε, μετρά τις πληγές της και αρχίζει σιγά-σιγά να ελπίζει σε καλύτερες μέρες και επούλωση των τραυμάτων.Το πρώτο και μεγάλο ζητούμενο ήταν η ελπίδα που έλειπε και τώρα αργά και σταθερά επανέρχεται.



Πριν ένα μήνα η κοινωνία μεταξύ άλλων τιμώρησε την αλαζονεία , τα προκλητικά προνόμια και  τις συμπεριφορές αυτών που την οδήγησαν σ'αυτή την κατάσταση.

Ένα άλλο μεγάλο ζητούμενο λοιπόν είναι ο λιτός βίος,που φαίνεται ότι καταρχήν ακολουθείται από τα ύπατα αξιώματα,και πρέπει να επεκταθεί και στις τελευταίες κρατικές δομές.

Τα προνόμια ορισμένων πρέπει να κοπούν αφού καμία χρησιμότητα δεν έχουν παρά μόνο να προκαλούν τη χειμαζόμενη κοινωνία και να επιβαρύνουν τα κρατικά ταμεία.

Η πυροσβεστική δεν μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση.

Για παράδειγμα δεν είναι αντιφατικό και προκλητικό υπουργοί και ανώτεροι υπηρεσιακοί παράγοντες να μετακινούνται μόνοι τους με τα Ι.Χ. τους,ενώ παράγοντες τις πυροσβεστικής υπηρεσίας κατά την τακτική καθημερινή τους μετακίνηση, από και προς την υπηρεσία τους πέρα από επιχειρησιακές δράσεις να χρησιμοποιούν υπηρεσιακά οχήματα και τουλάχιστον δύο οδηγούς;

Άλλο λιτότητα που πρέπει να πολεμηθεί και να νικηθεί και άλλο λιτός βίος και σεμνότητα που πρέπει να επικρατήσει και να εδραιωθεί.



Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.Π.
Π.


#aep.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.