.

''Δεν θα αφοπλίσουμε τη χώρα'' - Απάντηση Ήσυχου στις περικοπές ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

''Δεν θα αφοπλίσουμε τη χώρα'' - Απάντηση Ήσυχου στις περικοπές


 
Αντίδραση από τον ΑΝΥΕΘΑ Κώστα Ήσυχο στις διαρροές των δανειστών που ζητάνε νέες περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις και παρεμβαίνουν στον εξοπλισμό της χώρας.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμυνας Κώστας 'Ησυχος, με αφορμή δημοσιεύματα σε διεθνή και εγχώρια μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία επικαλούνται δήθεν προτάσεις και σχέδια για περικοπές μισθών στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και άλλων δαπανών που συνδέονται με την ετοιμότητα και το αξιόμαχο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, σε δήλωσή του αναφέρει τα ακόλουθα:
Δεν υπάρχουν ούτε πρόκειται να υπάρξουν τέτοιες προτάσεις. Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας είναι ανυπόστατα, υπολιμαία και εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες. Εντάσσονται στη στρατηγική απαξίωσης της ελληνικής κυβέρνησης και της μάχης που δίνει για τον απεγκλωβισμό της ελληνικής κοινωνίας από το φαύλο κύκλο της λιτότητας και της ύφεσης. Δεν πρόκειται να δεχθούμε μέτρα που εντείνουν την καταστροφική πορεία των μνημονιακών πολιτικών. Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε τον αφοπλισμό της χώρας, που θα βάλει σε κίνδυνο την ανεξαρτησία, την κυριαρχία της και την ύψιστη αποστολή που επιτελούν με τον καλύτερο τρόπο κάτω από ειδικές συνθήκες οι γυναίκες και οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων.



 #onalert.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.