.

Συνάντηση αντιπροσωπείας ΣΥΡΙΖΑ με αντιπροσωπεία της Π.Ε.Ι.Π.Σ.Α.Δ.Υ. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Συνάντηση αντιπροσωπείας ΣΥΡΙΖΑ με αντιπροσωπεία της Π.Ε.Ι.Π.Σ.Α.Δ.Υ.


ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Συνάντηση αντιπροσωπείας ΣΥΡΙΖΑ με αντιπροσωπεία της Π.Ε.Ι.Π.Σ.Α.Δ.Υ.

 
Σήμερα 13-11-2015, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αποτελούμενη από τον υπεύθυνο της Πολιτικής Γραμματείας για θέματα Σωμάτων Ασφάλειας και Άμυνας Νίκο Παυλίδη, το συντονιστή του Τμήματος Σωμάτων Ασφάλειας Γώργο Μαλαγκωνιάρη και τον Κώστα Κλωσίδη του Τομέα Αερομεταφορών, με αντιπροσωπεία της Π.Ε.Ι.Π.Σ.Α.Δ.Υ. αποτελούμενη από τον Πρόεδρο αυτής Ιωάννη Συριόπουλο και τη Γραμματέα Χαρά Κοτούλα.
Συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της τεχνικής συντήρησης των πτητικών μέσων των Σωμάτων Ασφάλειας και του ΕΚΑΒ, ενώ εντοπίστηκε από την αντιπροσωπεία του Π.Ε.Ι.Π.Σ.Α.Δ.Υ. η ανάγκης ύπαρξης συντονιστικού-επιχειρησιακού κέντρου τους. Η Π.Ε.Ι.Π.Σ.Α.Δ.Υ. επίσης αναφέρθηκε στην διαχρονική αδυναμία του Κράτους, ως προς τη διαχείριση αυτών των θεμάτων, με κορυφαίο ατυχές γεγονός, κατά το παρελθόν, την πτώση τριών ελικοπτέρων του ΕΚΑΒ, με απώλεια ανθρώπινων ζωών.
Κατατέθηκαν προτάσεις για την επίλυση των παραπάνω προβλημάτων, στο πλαίσιο ενός μακροπρόθεσμου σχεδιασμού σε συνάρτηση με την παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας.
Από πλευράς αντιπροσωπείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατανοήθηκαν πλήρως τα προβλήματα, αναγνωρίστηκε η μεγάλη σπουδαιότητα του παρεχόμενου έργου, ενώ υπήρξε η δέσμευση για την προώθησή τους στους συναρμόδιους φορείς, για την εξεύρεση λύσεων τόσο άμεσων, όσο και μακροπρόθεσμων.

13/11/2015 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.