.

ΑΝΑΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ



Η Ανοιχτή Κίνηση Δημοκρατών Αξιωματικών (Α.ΚΙ.Δ.Α.), εκ του θεσμικού της πλέον ρόλου καθώς μετέχει δυναμικά στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, συνεπής στη βασική της δέσμευση να υποστηρίξει με σθένος τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας για αποτελεσματική αστυνόμευση και εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, αιτείται από την ηγεσία του Σώματος της ΕΛ.ΑΣ. την άμεση και γενναία ενίσχυση με επιπλέον προσωπικό Υπηρεσιών επιφορτισμένων με την τοπική αστυνόμευση, σε πολλές εκ των οποίων συστηματικά καταστρατηγούνται τα εργασιακά δικαιώματα του προσωπικού, λόγω της σοβαρότατης αριθμητικής ανεπάρκειας του ανθρώπινου δυναμικού τους.
Ενδεικτικά αναφέρονται Τμήματα και Τμήματα Ασφαλείας που διαχειρίζονται τεράστιες πληθυσμιακά ομάδες και μεγάλες σε έκταση περιοχές (Ομόνοια, Άγιο Παντελεήμονα, Ακρόπολη, Κυψέλη, Πειραιάς, Γλυφάδα, Κολωνός, Αμπελόκηποι, Ζωγράφου, Νίκαια, Χαϊδάρι, Πετράλωνα, Περιστέρι, Καλλιθέα κ.ά.) με πενιχρά μέσα.
Η Α.ΚΙ.Δ.Α. δεν παραγνωρίζει την επιτακτική ανάγκη για άμεση ενίσχυση πληθώρας άλλων Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. με προσωπικό και υλικοτεχνικά μέσα. Η επίλυση βασικών λειτουργικών προβλημάτων και κολλημάτων πάσης φύσεως των υπηρεσιών του Οργανισμού τον οποίο όλοι υπηρετούμε, δεν μπορεί να μην έχει παρά μία και μόνο κατεύθυνση κι αυτή είναι η αποτελεσματική εκπλήρωση της αποστολής του Σώματος της ΕΛ.ΑΣ. εντός του Συνταγματικού και λοιπού νομικού πλαισίου. Παρ' όλα αυτά, κι έχοντας πλήρη επίγνωση της δραματικής κατάστασης που επικρατεί από καιρό στο σύνολο των Αστυνομικών Υπηρεσιών, θέτουμε ως αφετηρία του αγώνα μας για την ανασυγκρότηση των Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. την ικανοποίηση του ανωτέρω αιτήματος.
Η Α.ΚΙ.Δ.Α., ως εγγυητής της διαφύλαξης της αξιοπρέπειας του αστυνομικού προσωπικού, καλεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής να στηρίξει την εν λόγω πρότασή της προκειμένου οι ανωτέρω Υπηρεσίες να μετατραπούν σε πρότυπα υποδειγματικής λειτουργίας.
Το συνδικαλιστικό όραμα της Α.ΚΙ.Δ.Α. δεν αφήνει περιθώρια διάκρισης των προβλημάτων σε επιμέρους αλλά αναγνωρίζει ένα και μόνο συλλογικό αγωνιστικό μέτωπο. Για το λόγο αυτό επιζητεί την στενή συνεργασία της με το σύνολο του Συνδικαλιστικού Κινήματος το οποίο και καλεί να στηρίξει την προσπάθεια αυτή.
Η συνδικαλιστική δράση δεν τελειώνει με το πέρας της εκλογικής διαδικασίας. Αντιθέτως, ένας νέος κύκλος συνδικαλιστικών αγώνων ξεκίνησε. Η αμέριστη συμπαράσταση του συνόλου των συναδέλφων κρίνεται αναγκαία όπως επίσης και η ενεργός συμμετοχή τους στις Γενικές Συνελεύσεις της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής. Καλούμε λοιπόν τους έχοντες τις ίδιες αγωνίες και την ίδια αγωνιστική διάθεση όπως καταθέσουν τυχόν προτάσεις τους αποστέλλοντας τες στο Ε-MAIL: akidapolice@gmail.com

Η Γραμματεία της Α.ΚΙ.Δ.Α. 


#akidapolice.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.