.

Συνάντηση με αντιπροσωπεία των ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Συνάντηση με αντιπροσωπεία των ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων
Την 29-01-2016 πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.,συνάντηση με αντιπροσώπους συνδικαλιστές των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφάλειας και των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στη συνάντηση συμμετείχαν η βουλευτής Μεσσηνίας Γιώτα Κοζομπόλη και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Νίκος Παυλίδης από πλευράς ΣΥ.ΡΙΖ.Α.,ο διευθυντής του Γραφείου του αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Κώστας Ασημάκης, οι Γιώργος Μαλαγκωνιάρης και Γιώργος Βουλτσιούδης από το Τμήμα Σωμάτων Ασφάλειας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., οι Γρηγόριος Γερακαράκος και Βασίλειος Πανταζής από την Π.Ο.ΑΣ.Υ, οι Γεώργιος Κανέλλος και Ιωάννης Κατσιαμάκας από την Π.Ο.ΑΞΙ.Α, οι Ανέστης Τσουκαράκης και Χρήστος Μαστρογιαννάκης από την Π.Ο.Ε.Σ, οι Γεώργιος Μαραγκός και Χρήστος Γούσιας από την Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λ.Σ., ο Δημήτριος Σταθόπουλος από την Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. και ο Τάσος Μανιάτης από την Ε.Α.Π.Σ.
Στα πλαίσια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε ένας γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος για το ασφαλιστικό ζήτημα, κατά τον οποίο εντοπίστηκαν οι ιδιαιτερότητες των εργαζόμενων στα Σώματα Ασφάλειας και τις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και ανατράπηκαν μύθοι καθώς και απόψεις οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Δημιουργήθηκε μία πολύ καλή βάση για ένα ουσιαστικό διάλογο-διαβούλευση, εν όψει της διαμόρφωσης του νομοσχεδίου που θα εξειδικεύσει το ασφαλιστικό, το οποίο θα αφορά τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφάλειας και τις Ένοπλες Δυνάμεις.


Τέλος αναλήφθηκε η δέσμευση για τη συνέχιση αυτού του διαλόγου και για το ασφαλιστικό, αλλά και για ειδικότερα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους στους κλάδους αυτούς.


 
 

 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.