.

Ανακοίνωση Δ.Ε.Κ.Α. (ΑΚΙΔΑ-ΑΠΑΣΑ) για την παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής στην ένστολη διαμαρτυρία ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση Δ.Ε.Κ.Α. (ΑΚΙΔΑ-ΑΠΑΣΑ) για την παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής στην ένστολη διαμαρτυρίαΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Κ.Α. (Α.ΚΙ.Δ.Α. – Α.Π.ΑΣ.Α.)
 
Η πορεία διαμαρτυρίας των ένστολων, που έλαβε χώρα την Παρασκευή 05/02/2015 στο κέντρο της Αθήνας, αποτελεί μία μόνο από τις πολλές κινητοποιήσεις που έχει στη φαρέτρα του το συνδικαλιστικό μας κίνημα προκειμένου να καταστεί απολύτως σαφές και σε όλους τους τόνους η διάθεση μας να αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων για θέματα που αφορούν την αξιοπρέπεια των εργαζόμενων στα Σώματα Ασφαλείας, τις οικογένειές τους και ολόκληρη την κοινωνία.
Η Δ.Ε.Κ.Α. (Α.ΚΙ.Δ.Α. – Α.Π.ΑΣ.Α.) συναισθανόμενη το βάρος της ευθύνης που καλείται να σηκώσει προκειμένου να περιφρουρήσει τις αξίες του συνδικαλιστικού μας κινήματος και να το προστατέψει από τυχόν προβοκατόρικες τακτικές και υπονομευτικές πρακτικές - που τον τελευταίο καιρό έχουν εκδηλωθεί σε πληθώρα παρόμοιων κινητοποιήσεων άλλων κλάδων - κινήθηκε στη λογική της δικής της φωνής, με τα δικά της συνθήματα και βεβαίως το δικό της μπλοκ. Λυπούμαστε ιδιαίτερα για την επιβεβαίωση των όποιων επιφυλάξεών μας και ιδιαίτερα μετά και την παρουσία μελών του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής. Η απαξίωσή τους από τη συντριπτική πλειοψηφία των συγκεντρωμένων διαμαρτυρομένων ένστολων ήταν χαρακτηριστική, όμως δεν εκφράστηκε ουσιαστικά από τους διοργανωτές της συγκέντρωσης. Δυνάμεις που δημόσια έχουν τοποθετηθεί κατά του ένστολου συνδικαλισμού, εργατικών διεκδικήσεων και ιδεολογικοί φορείς της μισαλλοδοξίας δεν μπορούν να αφεθούν ούτε καν να ‘’βολοδέρνουν’’ στις κινητοποιήσεις μας.
Για όλα τα παραπάνω η Δ.Ε.Κ.Α. καλεί τις Ομοσπονδίες, Ενώσεις και παρατάξεις στη δημόσια καταγγελία της παρείσφρησης των μελών της Χρυσής Αυγής στις κινητοποιήσεις μας, ώστε να μην υπάρξει στο μέλλον χώρος επανάληψης τέτοιων φαινομένων. Σε κάθε περίπτωση, εμείς δηλώνουμε έτοιμοι να περιφρουρήσουμε τους αγώνες μας δυναμικά.

 ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ! 
NO PASARAN! 


Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Κ.Α.
 

 
 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.