.

ΑΜΑΥΡΩΘΗΚΕ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ-AΜΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΑΜΑΥΡΩΘΗΚΕ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ-AΜΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ


Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των συνδικαλιστικών παρατάξεων των Σωμάτων Ασφαλείας για την παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής στην Πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία της περασμένης Παρασκευής και την αμαύρωση της κινητοποίησης.


Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση  της Ανοιχτής Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πυροσβεστών(Α.Ε.Π.Π.) 

Η σπουδαία ένστολη κινητοποίηση της 5ης Φεβρουαρίου στην πλατεία Κολοκοτρώνη αμαυρώθηκε από την παρουσία βουλευτών της χρυσής Αυγής.
Οι εκπρόσωποι της ναζιστικής οργάνωσης με την εγκληματική δράση στη χώρα μας, προσβάλουν και πλήττουν ανεπανόρθωτα με την παρουσία τους το κύρος της αγωνιστικής μας κινητοποίησης.
Η παρουσία των καταδικασθέντων για εγκληματικές πράξεις, στην πορεία των ένστολων υποκρύπτει και εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για το κίνημα και ενδεχομένως συνδέεται με πιθανούς 

θύλακες της Χ.Α. στα Σ.Α. και τις ένοπλες δυνάμεις.
Καταγγέλλουμε την παρουσία των ναζιστών στην κινητοποίησή μας και καλούμε τους έκθετους διοργανωτές να δώσουν εξηγήσεις αν όχι για την παρουσία των χρυσαυγητών τουλάχιστον για την αντιμετώπιση που έπρεπε να είχαν από τις διοργανώτριες ομοσπονδίες οι οποίες όφειλαν να διαχωρίσουν τη θέση τους και να απομονώσουν τους ναζιστές. 


Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.Π.Π.



# www.aep.gr 






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.