.

Χτύπημα στην καρδιά της μαφίας των διαρρήξεων ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Χτύπημα στην καρδιά της μαφίας των διαρρήξεωνΣε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για την εξάρθρωση οργανωμένου κυκλώματος κλεπτών και διαρρηκτών που δραστηριοποιούνταν σε όλη την Ελλάδα, αλλά κυρίως στην Βορειοανατολική Αττική. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 35 μέλη της συμμορίας. 

Η εγκληματική οργάνωση δραστηριοποιούνταν σε όλη την Ελλάδα, από τη Βόρεια Ελλάδα έως και την Κρήτη, αλλά κυρίως στην Βορειοανατολική Αττική και έχει εισβάλει σε δεκάδες σπίτια, αποκομίζοντας μεγάλη λεία σε χρήματα και τιμαλφή.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για δύο εγκληματικές οργανώσεις Ρομά, που χωρίζονται από πολλές μικρότερες ομάδες και απαρτίζονται σε μεγάλο βαθμό από Ρομά.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 35 άτομα και έχουν πραγματοποιηθεί έρευνες σε περισσότερα από 50 σπίτια σε Αλεξανδρούπολη, Γιάννενα, Αττική και Λάρισα. Παράλληλα, έχουν βρεθεί και κατασχεθεί μεγάλα χρηματικά ποσά (200.000 ευρώ), χρυσές λίρες κοσμήματα, όπλα, ναρκωτικά και πολυτελή αυτοκίνητα. 

Στις έρευνες συμμετέχουν περισσότεροι από 600 αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες, αλλά και περίπου 40 εισαγγελικοί λειτουργοί. Έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 100 επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια.

Οι εμπλεκόμενοι είχαν αυτοκίνητα όπως Porsche και Ferrari, αλλά και πολυτελείς βίλες, ενώ δήλωναν... άνεργοι. 

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών αναμένονται ανακοινώσεις από την Ασφάλεια Αττικής.#efsyn.gr
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.