.

Νέες εκπαιδεύσεις του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα πρώτων βοηθειών ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Νέες εκπαιδεύσεις του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα πρώτων βοηθειώνΟλοκληρώθηκε χθες (10-11-2016), με επιτυχία η εκπαίδευση αστυνομικών σε θέματα πρώτων βοηθειών, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου στο Μαρκόπουλο Αττικής, υπό την επιμέλεια του Τμήματος Εκπαίδευσης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από 1 έως 10 Νοεμβρίου 2016 και την παρακολούθησαν συνολικά (100) αστυνομικοί από υπηρεσίες της Αττικής, σε τέσσερις (4) εκπαιδευτικές σειρές. 

Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν τα στελέχη να αποκτήσουν την απαραίτητη γνώση και κατάρτιση, προκειμένου να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο σε περίπτωση ανάγκης παροχής πρώτων βοηθειών. 

Το διδακτικό προσωπικό αποτέλεσαν ιατροί, οι οποίοι διέθεσαν τον κατάλληλο εξοπλισμό για την πραγματοποίηση της εκπαίδευσης. 

Υπενθυμίζεται ότι τους προηγούμενους δύο εκπαιδευτικούς κύκλους σε θέματα πρώτων βοηθειών, που είχαν πραγματοποιηθεί το Μάιο και τον Οκτώβριο του 2016, τις είχαν παρακολουθήσει επιτυχώς συνολικά (198) αστυνομικοί. 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.