.

Προσφορά της Βουλεύτριας ΣΥ.ΡΙΖ.Α Καστοριάς ΤΕΛΊΓΙΟΡΙΔΟΥ σε στρατιωτικούς ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Προσφορά της Βουλεύτριας ΣΥ.ΡΙΖ.Α Καστοριάς ΤΕΛΊΓΙΟΡΙΔΟΥ σε στρατιωτικούς
Παραθέτουμε το δελτίο τύπου της   Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, με το οποίο εκφράζει ευχαριστίες  στη Βουλεύτρια Καστοριάς του ΣΥ.ΡΙΖ.Α , για την προσφορά μασκών χειρουργικού τύπου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καστοριά, 08 Απριλίου 2020

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα των στιγμών και τη σημασία της ατομικής προστασίας έναντι της μετάδοσης του ιού covid-19, αναζήτησε και κατάφερε να προμηθευτεί διακόσιες (200) μάσκες χειρουργικού τύπου, για την κάλυψη των αναγκών του στρατιωτικού προσωπικού της περιοχής.

Στην παραπάνω προσπάθεια μας, αρωγός στην Ένωση μας στάθηκε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κα Τελιγιορίδου Ολυμπία, η οποία πρόσφερε επιπλέον διακόσιες (200) μάσκες χειρουργικού τύπου. Την ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά της.

Από το σύνολο των τετρακοσίων (400) μασκών, οι τριακόσιες είκοσι (320) παραδόθηκαν στον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Καστοριάς, για τις Μονάδες του Στρατού Ξηράς της περιοχής και οι ογδόντα (80) στον Δκτή της 3ης ΜΣΕΠ, για τους συναδέλφους της Πολεμικής Αεροπορίας, επ ωφέλεια του στρατιωτικού προσωπικού.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.