.

Ανακοίνωση Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Ανακοίνωση Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α



Ξεκίνησε από την 1η Μάη η αντιπυρική περίοδος διάρκειας έξι μηνών. Στο πυροσβεστικό προσωπικό, τους εποχικούς πυροσβέστες ,τους εθελοντές πυροσβέστες και σε όλους τους εμπλεκόμενους για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών , ευχόμαστε καλή επιτυχία. 

Στο πλαίσιο που δημιουργεί ο "Νέος" Νόμος 4662/2020 "Εθνικός Μηχανισμός Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων, Αναδιάρθρωση της ΓΓΠΠ, αναβάθμιση συστήματος εθελοντισμού Πολιτικής Προστασίας, αναδιοργάνωση του Πυροσβεστικού και άλλες διατάξεις», προσδοκούμε τη μη δημιουργία περισσότερων προβλημάτων από αυτά που υποτίθεται πως ήρθε να λύσει, για την επιτυχή έκβαση αυτού του αγώνα. Η "αναβίωση διατάξεων" σύμφωνα με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου της 14-3-2020 παλαιότερων Νόμων, αποκαλύπτει ψήγματα προχειρότητας του νέου Νόμου και κατά συνέπεια δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά. 

 Ερωτήματα και ανησυχίες δημιουργεί επίσης το προσφάτως ψηφισθέν περιβαλλοντικό νομοσχέδιο και η εφαρμογή του. Εμείς θα βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου ακούγοντας,αναδεικνύοντας και προτείνοντας λύσεις. 


ΤΜΗΜΑ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.