.

Τρ. Αλεξιάδης: Να παραταθεί ο χρόνος χορήγησης κανονικής αδείας Αστυνομικών Υπαλλήλων έτους 2020 ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Τρ. Αλεξιάδης: Να παραταθεί ο χρόνος χορήγησης κανονικής αδείας Αστυνομικών Υπαλλήλων έτους 2020



Στο δίκαιο αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Α.Σ.Υ.) συμπαρίσταται ο Βουλευτής Β' Πειραιά Τρύφων Αλεξιάδης καταθέτοντας ως Αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη την επιστολή της Ομοσπονδίας προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω της οποίας αιτούνται την έκδοση διαταγής για την παράταση του χρόνου χορήγησης κανονικής αδείας έτους 2020.

Οι αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες που προέκυψαν λόγω των εκτάκτων μέτρων για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, είχαν σαν αποτέλεσμα τη δυσκολία χορήγησης των υπολοίπων ημερών κανονικής αδείας έτους 2020.

Η ΠΟΑΣΥ προτείνει να οριστεί ως καταληκτική ημερομηνία η 31η Οκτωβρίου 2021, χωρίς να διαταραχθούν οι ήδη προγραμματισμένες κανονικές άδειες και ο Τρ. Αλεξιάδης ζητά απάντηση και ενημέρωση από τον Υπουργό σχετικά με την ανταπόκρισή του στο αίτημα της Ομοσπονδίας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.