.

Παρουσία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Καφαντάρη στην τελετή για τον εορτασμό των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Παρουσία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Καφαντάρη στην τελετή για τον εορτασμό των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

17/12/2013

Θέμα: "Παρουσία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Καφαντάρη στην τελετή για τον
εορτασμό των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος"


Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, Αγίων Τριών εν Καμίνω Παίδων, στις εγκαταστάσεις της ΕΜΑΚ Ασπροπύργου, παραβρέθηκε σήμερα το πρωί η βουλευτής Β’ Αθήνας Χαρά Καφαντάρη, εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά το τέλος της τελετής η Χαρά Καφαντάρη εξήρε το ήθος και τον επαγγελματισμό των Πυροσβεστών δηλώνοντας: "Η κοινωνία αναγνωρίζει το σημαντικό ρόλο του Πυροσβεστικού Σώματος, αναλογιζόμενη ότι πέρα από τις αντικειμενικές δυσκολίες της αποστολής του, το προσωπικό του αντιμετωπίζει την κρατική αδιαφορία. Οι τεράστιες ελλείψεις σε υλικοτεχνικά μέσα και σε ατομικό εξοπλισμό των Πυροσβεστών, η συνεχιζόμενη από την Πολιτεία υποτίμηση του σκέλους της πρόληψης έναντι της καταστολής και η πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στο προσωπικό του Π.Σ. (μειώσεις μισθών, τριχοτόμηση του Σώματος κ.α.) καθιστούν το έργο των ανθρώπων αυτών εξαιρετικά δύσκολο.

Δεν μπορούμε πλέον να στηρίζομαστε στο φιλότιμο, την αυταπάρνηση και τον ηρωισμό που επιδεικνύουν οι άνδρες και γυναίκες που στελεχώνουν το Πυροσβεστικό Σώμα. Οι άνθρωποι αυτοί, που με τη φυσική τους παρουσία και  με υπεράνθρωπη προσπάθεια αψηφούν τους κινδύνους και προσπαθούν να καλύψουν τις ελλείψεις και τις παραλείψεις για να σώσουν το φυσικό περιβάλλον και την ανθρώπινη ζωή και περιουσία, αξίζουν καλύτερης μεταχείρισης από αυτή που τους επιφυλάσσουν τρία χρόνια τώρα οι μνημονιακές πολιτικές των τελευταίων κυβερνήσεων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και τιμά την εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλλουν οι Πυροσβέστες, στέκεται δίπλα τους, τους στηρίζει και θα συνεχίσει να τους στηρίζει στο έργο τους, μέσα και έξω από το κοινοβούλιο, στους δύσκολους καιρούς που περνά ο λαός αυτής της χώρας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.