.

Ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Οι ειρηνικοί διαδηλωτές στις Σκουριές Χαλκιδικής αντιμετωπίστηκαν με δολοφονική διάθεση από τις κατασταλτικές δυνάμεις της αστυνομίας.
Η αστυνομία αντί να προστατεύει τα συμφέροντα του λαού, χρησιμοποιείται σαν μισθοφορικός στρατός για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των σύγχρονων αποικιοκρατών.
Οι εντολές του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, που έχουν την πλήρη συγκατάθεση της εγχώριας τρόικας, είναι να τσακίζουν όποιον αντιστέκεται στο ξεπούλημα της χώρας και στην εξαθλίωσή της.
Η αντιμετώπιση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αναδεικνύει με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο αυτόν τον αντιδημοκρατικό και αυταρχικό κατήφορο της κυβέρνησης.
Η κυβέρνηση προσπαθεί να ξεπεράσει τα αδιέξοδα της πολιτικής της με την άγρια καταστολή και την ενθάρρυνση του φασισμού. Μια συνταγή που στρέφεται πια και κατά της ίδιας της ζωής των πολιτών. Από τύχη δεν θρηνήσαμε χθες ανθρώπινη ζωή. Η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη και πρέπει να ανατραπεί.
To Γραφείο Τύπου 22/10/2012

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.