.

Aνοιχτή Πρωτοβουλία Αστυνομικών:Δέσμευση του,Aλέξη Τσίπρα, για την αποκατάσταση των Δικαστικών, των Στρατιωτικών και των Αστυνομικών που κρατούν όρθια την ελληνική κρατική υπόσταση ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Aνοιχτή Πρωτοβουλία Αστυνομικών:Δέσμευση του,Aλέξη Τσίπρα, για την αποκατάσταση των Δικαστικών, των Στρατιωτικών και των Αστυνομικών που κρατούν όρθια την ελληνική κρατική υπόσταση



Η Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αστυνομικών μέσα σε αυτό το δύσκολο κοινωνικοπολιτικό περιβάλλον και αφού έχει καταλαγιάσει ο αχός της προεκλογικής περιόδου αναδεικνύει τη σαφή δέσμευση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε ότι μας αφορά.


Eπειδή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο βιώνουμε της πολιτικές εξαθλίωσης αλλά και τον εμπαιγμό της κυβέρνησης σχετικά με δεσμέυσεις που είχε αναλάβει απεναντί μας,συνδικαλιστικά θεωρούμε υποχρεωσή μας να αναδυκνείουμε τις προθέσεις και δεσμέυσεις που αναλαμβάνει κάθε πολιτικός χώρος ειδικά οταν βρίσκεται στο προθάλαμο της διακυβέρνησης.


Δείτε παρακάτω απόσπασμα απο την ομιλία του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης όσον αφορά τις δεσμεύσεις


Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και δεσμευόμαστε:
Για ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης στηριγμένο απόλυτα στη διαφάνεια, την αξιοκρατία και την αποτελεσματικότητα.
Για το ξερίζωμα των μηχανισμών που νέμονται το δημόσιο χρήμα, τη δημόσια εξουσία και τη δημόσια περιουσία προς όφελος της πολιτικής τάξης και ενός παρασιτικού κεφαλαίου.
Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και δεσμευόμαστε:
Για την ενεργοποίηση συμμαχιών σε όλη την Ευρώπη, για την άμεση σύγκληση έκτακτης συνόδου κορυφής στην Ευρώπη ώστε να δρομολογηθεί η μεγάλη λύση για το ελληνικό χρέος.
Για την επαναφορά της ισότιμης θέσης της χώρας μέσα στην Ευρώπη και μέσα στην ευρωζώνη μέσα από μια νέα διαπραγμάτευση που θα επιβεβαιώσει το γράμμα και την ισχύ των Θεμελιωδών Συνθηκών που η χώρα έχει υπογράψει.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και δεσμευόμαστε :
Για τον δημόσιο έλεγχο του τραπεζικού συστήματος.
Για την ενεργοποίηση προγράμματος αναδιαρθρώσεων και τον απεγκλωβισμό εκατομμυρίων επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρηματιών από το άγος των χρεών.
Γιατί εκατομμύρια επαγγελματίες, επιστήμονες, οικογενειάρχες, άντρες και γυναίκες, έχουν το δικαίωμα να ξαναρχίσουν από την αρχή.
Όλη η πολιτική μας υπηρετεί τον στόχο για τη δραστική μείωση της ανεργίας. Όλη η πολιτική μας στοχεύει στη δημιουργία νέων ευκαιριών σε μια κοινωνία ανάπτυξης, συνοχής και αλληλεγγύης.
Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και δεσμευόμαστε:
Για την άμεση στήριξη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη με έκτακτα προγράμματα ενίσχυσης.
Για την ενεργοποίηση Προγράμματος αποκατάστασης των Δασκάλων και των Καθηγητών, των Γιατρών και των Νοσοκόμων, των επιστημόνων και των υπαλλήλων που συγκροτούν την καρδιά του κοινωνικού κράτους.
Για την αποκατάσταση των Δικαστικών, των Στρατιωτικών και των Αστυνομικών που κρατούν όρθια την ελληνική κρατική υπόσταση.
Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και δεσμευόμαστε:
Για την υλοποίηση έκτακτων προγραμμάτων υποστήριξης των αγροτών, των χαμηλοσυνταξιούχων, των νέων επαγγελματιών στην πόλη και την ύπαιθρο.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και δεσμευόμαστε:
Για την προάσπιση των δημοσίων αγαθών, όπως είναι το νερό, τα δάση και ο αιγιαλός.
Για την περιφρούρηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών που είναι το διαβατήριό μας για την Ευρώπη του μέλλοντος.
Για την άμεση ανατροπή των αποφάσεων εκποίησης του κράτους.
Για την επιστράτευση της δημόσιας περιουσίας για τη στήριξη των ασφαλιστικών ταμείων και τη θωράκιση των συντάξεων.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και δεσμευόμαστε:
Για μια Ελλάδα σύγχρονη και υπερήφανη, για μια Ελλάδα με πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική.
Για την προάσπιση των εθνικών δικαίων σε ολόκληρο το τόξο του ελληνισμού από τη Θράκη ως την Κύπρο. 

#apasa.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.