.

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2012- Θα τους αφήσουμε ή θα τους χαλάσουμε τη σούπα. .. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2012- Θα τους αφήσουμε ή θα τους χαλάσουμε τη σούπα. ..

Του Αντιπυράρχου-Ταμία του Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος. Γιάννη Σταμούλη


Το στυγνό κεφάλαιο, οι κερδοσκόποι των αγορών, οι τοκογλύφοι και το μαύρο μέτωπο των πολιτικών που τους στηρίζουν, σπρώχνουν την πατρίδα μας και την Ευρώπη σε εργασιακές και κοινωνικές συνθήκες ΜΕΣΑΙΩΝΑ, όπου νόμος είναι το συμφέρον του αφεντικού.
Η μαύρη διετία που βιώνουμε στη χώρα μας, παρέα με το βρυκόλακα του μνημονίου, μας έχει οδηγήσει σε προσωπική χρεωκοπία.Το μνημόνιο εξασφαλίζει λεφτά γιά τους δανειστές-τοκογλύφους και τους τραπεζίτες και φτώχεια και εξαθλίωση στο λαό Η καθημερινότητά μας έχει πλούσια αρπαγή και ληστεία.
Συνεχή χαράτσια, αυξήσεις στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ,γκρέμισμα των παροχών υγείας, μειώσεις μισθών, ακρίβεια, ανεργία. Η μέγγενη των τροικανών αφεντικών και της μνημονιακής κατοχής δεν κάνει εξαιρέσεις. Συμπιέζει όλους μας, μέχρι να εξαφανίσει οποιοδήποτε εργασιακό δικαίωμα και να καταστήσει τη χώρα μας ελκυστικό προορισμό για νεοαποικιακούς επενδυτές,που για ένα ξεροκόμματο θα εκλιπαρούμε να μας πάρουν στη δούλεψή τους.
Θα τους αφήσουμε ή θα τους χαλάσουμε τη σούπα. ..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.