.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Αν δεν το πιστεύεις, αν στη δίνει η προπαγάνδα... ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ! ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Αν δεν το πιστεύεις, αν στη δίνει η προπαγάνδα... ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ!


Τα 'χεις πάρει; Απόδειξη (δημιουργική)!
Aν είσαι γραφίστας, ζωγράφος, σκιτσογράφος ή εικαστικός καλλιτέχνης, αν είσαι κινηματογραφιστής ή απλώς δημιουργείς τα δικά σου βιντεάκια για το Youtube ή το Vimeo (και τα έχεις πάρει με την προπαγάνδα ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ), το left.gr ζητάει τη βοήθειά σου. Φτιάξε τη δική σου αφίσα ή το δικό σου βίντεο για τον ΣΥΡΙΖΑ!
Επιστράτευσε τη δημιουργικότητα σου και το χιούμορ σου και δημιούργησε ένα βίντεο ή μια αφίσα με θέμα:  ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!
Τα βιντεάκια θα δημοσιευθούν μέσω youtube στο left.gr και στα sites του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι αφίσες θα δημοσιευθούν στο left.gr σε εφημερίδες και έντυπα (και πάντα για μη κερδοσκοπική χρήση).
Μπορείτε να στείλετε την εικόνα-πρότασή σας σε ηλεκτρονική μορφή και σε διαστάσεις 23,5 Χ31 εκ. σε αρχεία: eps, pdf 300 dpi ή jpeg RGB 300 dpi ή το βίντεάκι σας σε ψηφιακή μορφή σε ανάλυση για υπολογιστή.
Περιμένουμε με χαρά τα σχέδιά σας και τα βίντεό σας.
Αποστολή στις ηλεκτρονικές διεύθυνσεις: c.daskala@gmail.com ή maria.lyk@windowslive.com με τίτλο "gia ola ftaiei o syriza". 
Aποστολή μη ηλεκτρονικών αρχείων στη διεύθυνση: left.gr, Πλατεία Ελευθερίας 1, 10553 Αθήνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.