.

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ /ΕΚΜ στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας - δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ /ΕΚΜ στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας - δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, αποτελούμενη από τους κ.κ. Μανώλη Γλέζο, Βουλευτή Επικρατείας, Θοδωρή Δρίτσα, Βουλευτή Πειραιά, κα Ρένα Δούρου, Βουλευτής Β΄ Αθήνας, Κώστας Ήσυχος, Υπεύθυνος για Εξωτερική Πολιτική και Άμυνα και Τάσος Μαυρόπουλος, Υπεύθυνος Τμήματος για Σώματα Ασφαλείας και Άμυνας και ο κ.Πάνος Τριγάζης, μέλος της ΚΠΕ συναντήθηκε σήμερα με την ηγεσία του ΓΕΕΘΑ.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο Αλ. Τσίπρας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
Είχαμε την ευκαιρία σήμερα να έχουμε μια ουσιαστική και πλήρη ενημέρωση  από την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων για την μαχητική ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας και τα προβλήματα, τις δυσκολίες και τις δυνατότητες που υπάρχουν.
Η παρουσία μας εδώ έχει κι έναν ουσιαστικό χαρακτήρα, να ενημερωθούμε, αλλά  ιδιαίτερα και έναν συμβολικό χαρακτήρα. Η εθνική άμυνα, η προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας καθώς και η προάσπιση της εθνικής μας ανεξαρτησίας αποτελεί για μας αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα.
Βεβαίως βρισκόμαστε σε μια περίοδο μιας πολυδιάστατης κρίσης, μιας οικονομικής κρίσης που παίρνει διαστάσεις εθνικού κινδύνου. Επ’ ουδενί όμως δεν πρέπει να ολιγωρήσουμε και να αγνοήσουμε και άλλους κινδύνους. Πρέπει να είμαστε πάντα σε εγρήγορση για να αντιμετωπίσουμε όποιους κινδύνους μπορεί να αντιμετωπίσει ο λαός μας και η πατρίδα μας....


διαβάστε περισσότερα στο http://www.syn.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.