.

ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗN ΑΦΥΠΝΙΣΗ TOY ΛΑΟΥ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗN ΑΦΥΠΝΙΣΗ TOY ΛΑΟΥ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

 Του Τάσου Μαυρόπουλου. Υπεύθυνου του ΣΥΝ για τα Σώματα Ασφαλείας

Αφού 2 χρόνια  μας βομβάρδισαν  με  τόνους  ενοχής, φοβίας, πανικού, τώρα χρησιμοποιούν  το πιο βαρύ τους οπλοστάσιο, γιατί από τα αποτελέσματα των εκλογών  κατάλαβαν ότι ο κόσμος δεν τσιμπάει πλέον.
Μετά τα διλήμματα ευρώ η δραχμή, μέσα η έξω από την Ευρώπη, ο τέως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη  μίλησε για 1 εκατομμύριο παράνομους μετανάστες, 1,5 εκατομμύριο ανέργους, 2 εκατομμύρια φτωχούς, που παρ’ ότι υπάρχουν , έχουμε κοινωνική ειρήνη. Άφησε να εννοηθεί, ότι αν κάνουμε λάθος στην εκλογική μας επιλογή θα ξεσηκωθούν όλοι αυτοί και θα βγουν συμμορίες με καλάσνικωφ και θα έχουμε εμφύλιο πόλεμο.
Οφείλουμε να του υπενθυμίσουμε, ότι οι φτωχοί, οι άνεργοι, οι αποκλεισμένοι είναι αποτέλεσμα της πολίτικης την όποια υπηρετεί και ψηφίζει, χωρίς να την έχει διαβάσει. Του υπενθυμίζουμε επίσης, ότι  πετυχημένος πολιτικός είναι αυτός που αντιμετωπίζει τα αίτια της εξαθλίωσης και δεν καυχιέται επειδή δεν αντιδρούν οι εξαθλιωμένοι.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.