.

Στη μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου Αρχιφύλακα Νεκτάριου Σάββα ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Στη μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου Αρχιφύλακα Νεκτάριου Σάββα

Με μια σεμνή τελετή το συνδικαλιστικό μας κίνημα τίμησε σήμερα τη μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου μας Αρχιφύλακα Νεκτάριου Σάββα που δολοφονήθηκε από άνανδρους τρομοκράτες, πριν από τρία χρόνια.
  Με πρωτοβουλία των Ομοσπονδιών, τελέστηκε τρισάγιο χοροστατούντος του Διευθυντή της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου Κιούλου, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριου Οικονόμου, του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου, του Υπαρχηγού κ. Νικόλαου Σερέτη, του Διευθυντή Επιτελείου κ. Αδαμάντιου Σταματάκη, των Επιθεωρητών Βορείου και Νοτίου Ελλάδος κ.κ. Δημήτριου Παπαδόπουλου και Γρηγόρη Μπαλάκου, του Βοηθού Γ.Α.Δ. Αττικής κ. Θουκυδίδη Σακαρέλλου, του Διευθυντή του ΤΕΑΠΑΣΑ κ. Κων/νου Τσουβάλα, του Επίτιμου Προέδρου της ΠΟΑΣΥ και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Κυριαζίδη, του υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τάσου Μαυρόπουλου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων κ. Μπέη Παναγιώτη, του Γραμματέα της ΑΔΕΔΥ κ. Ηλία Ηλιόπουλου, εκπροσώπων Πρωτοβαθμίων Ενώσεων των Ομοσπονδιών μας, των συγγενών και φίλων του αείμνηστου Νεκτάριου Σάββα και πολλών συναδέλφων. 


διαβάστε την συνέχεια της ανακοίνωσης της ΠΟΑΣΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.