.

Ένωση Αττικής: Ο Ξένιος Ζευς σαρώνει τα εργασιακά δικαιώματα των αστυνομικών και τους κανόνες υγιεινής ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ένωση Αττικής: Ο Ξένιος Ζευς σαρώνει τα εργασιακά δικαιώματα των αστυνομικών και τους κανόνες υγιεινής

Η επιχείρηση «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», όπως οργανώθηκε και εκτελείται από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, θέτει από μόνη της πολύ υψηλά τον πήχη όσον αφορά την επίλυση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης και της «ανακατάληψης των πόλεων». Κάτι ανάλογο είχε επιχειρηθεί και κατά το παρελθόν με πενιχρά αποτελέσματα. Βεβαίως οι πολίτες αγωνιούν και απαιτούν άμεσα αποτελέσματα αφού νιώθουν ανασφάλεια.
Σήμερα, ενώ έπρεπε να διδαχθούμε από τις προηγούμενες αποσπασματικές, άνευρες και ασύνδετες μεταξύ των δημοσίων φορέων, προσπάθειες επιχειρείται το ίδιο με μία μόνη διαφορά: Το μεγαλύτερο αριθμητικό μέγεθος των Αστυνομικών που επιχειρούν.
Σοβαρά ερωτήματα γεννώνται για το κυριολεκτικό σάρωμα των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων αστυνομικών υπαλλήλων, για τις συνθήκες υγιεινής υπό τις οποίες επιχειρούν καθώς επίσης και για το νομικό καθεστώς προστασίας τους.

διαβάστε περισσότερα στο  http://bloko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.