.

Η Βουλή δεν ειναι νυχτερινό κέντρο να θέλει security - Δήλωση του Δημήτρη Τσουκαλά, βουλευτή Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, υπεύθυνου Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Η Βουλή δεν ειναι νυχτερινό κέντρο να θέλει security - Δήλωση του Δημήτρη Τσουκαλά, βουλευτή Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, υπεύθυνου Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

Στις  15.7.2012 ο Δημήτρης Τσουκαλάς, Υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας  Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ υπέβαλε ερώτηση στον Υπουργό κ. Νίκο Δένδια  που αφορά στις παράνομες αποσπάσεις αστυνομικών σε γραφεία π.Υπουργών, π. Βουλευτών , Δημοσιογράφων,  Επιχειρηματιών, Καλλιτεχνών,  και εν γένει μη πολιτικών προσώπων, σε συνδυασμό με τις ελλείψεις αστυνομικών από τα Αστυνομικά Τμήματα σε περίοδο έξαρσης της εγκληματικότητας, ζητώντας ταυτόχρονα σαφή στοιχεία για το θέμα.
Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασιας του πολίτη αντί να απαντήσει όπως οφείλει, προφανώς για λόγους εντυπώσεων έσπευσε και δια στόματος του αστυνομικού Διευθυντή και εκπροσώπου τύπου της ΕΛ.ΑΣ  Χρήστου Μανουρα μεταξύ των αλλων είπε:
"ΗπροστασίαεσωτερικάτουχώρουτουΚοινοβουλίουπρόκειταιναανατεθείσεεταιρείαιδιωτικήςφύλαξηςενώη
 ΕλληνικήΑστυνομίαθασυνεχίσειτηφρούρησηστονπεριμετρικόχώροαυτού."
Κύριε Υπουργέ, η Βουλή δεν ειναι νυχτερινό κέντρο αλλα το σύμβολο της  Δημοκρατίας στη χώρα μας και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται. Οποιαδήποτε  άλλη μικροκομματική και  ευκαιριακή αντιμετώπιση γίνεται  για λόγους εντυπωσιασμού και εντυπώσεων που εκτός από απαράδεκτη ειναι και επικίνδυνη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.