.

Υπαξιωματικοί. Οι χαμηλότεροι μισθοί σ΄ όλο το ΝΑΤΟ. Δείτε τα στοιχεία ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Υπαξιωματικοί. Οι χαμηλότεροι μισθοί σ΄ όλο το ΝΑΤΟ. Δείτε τα στοιχεία

Και μετά τους ΕΠΟΠ οι υπαξιωματικοί. Τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας,αποδεικνύουν αυτό που όλοι γνωρίζουμε,αλλά κάποιοι επιμένουν να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Ότι δηλαδή οι Έλληνες στρατιωτικοί είναι οι πλέον κακοπληρωμένοι σ΄όλο το ΝΑΤΟ.
Οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους.
Στον παρακάτω πίνακα φαίνεται το πληρωτέο ποσό που λαμβάνει το 2012 Υπξκος κατηγορίας ΕΜΘ με οικογενειακή κατάσταση άγαμου. Το πληρωτέο ποσό προκύπτει αφού αφαιρέθηκαν από το καταλογιστέο ποσό (ΒΜ – ΕΧΥ - ΕΠΙΤ ΕΥΘΥΝ - ΕΙΔΙΚ ΣΥΝΘ. - ΕΙΔΙΚ ΑΠΑΣΧ-ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ) σε συνάρτηση με τις μισθολογικές προαγωγές, οι διενεργούμενες κρατήσεις (Φ.Ε, Ν.Π. Ν.2084/1992, Πάγια δικαιωμ ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ-ΕΛΟΑΣ, ΕΙΣΦ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΕΙΣΦ ΑΛΛΗΛ, ΛΕΣΧΗ ΕΛΧΑΟΣ). Ορισμένες σειρές έχουν υποστεί πάγωμα σε ΕΧΥ, άλλες πάγωμα σε μισθολογική προαγωγή και άλλες πάγωμα και στα δυο (ΕΧΥ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗ, ισχύει από 1-7-2011).

διαβάστε περισσότερα στο  http://www.onalert.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.