.

Δήλωση Θ.Δρίτσα Σχετικά με καταγγελίες ευνοιοκρατικής μεθόδευσης για την κατάταξη του γιου στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων του Λ.Σ. - Ε.Α. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Δήλωση Θ.Δρίτσα Σχετικά με καταγγελίες ευνοιοκρατικής μεθόδευσης για την κατάταξη του γιου στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων του Λ.Σ. - Ε.Α.

Δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα, Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Α΄ Πειραιά & Νησιών, υπεύθυνου του τομέα Ναυτιλίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ,
Σχετικά με καταγγελίες ευνοιοκρατικής μεθόδευσης για την κατάταξη του γιου στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων του Λ.Σ. – Ε.Α.
Έγκυρες καταγγελίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη – ίσως και σήμερα – η ολοκλήρωση σκανδαλώδους ευνοιοκρατικής κατάταξης στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων του Λ.Σ. – Ε.Α., του γιου στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού.
Οι καταγγέλλοντες προσθέτουν ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος είχε αποτύχει στις εξετάσεις και δεν συμπεριελήφθη καν στους επιλαχόντες. Όμως, με αμφιβόλου νομιμότητας διαδικασίες ο αποτυχών ….. εκρίθη ως επιτυχών! 
Εάν οι καταγγελίες ευσταθούν το σκάνδαλο είναι μέγα, γιατί προσβάλλει την τιμή και την αξιοπρέπεια υποψηφίων σημαιοφόρων που …. δεν έχουν μπάρμπα στην Κορώνη και συμμετείχαν στις εξετάσεις με την προσδοκία ότι θα κριθούν δίκαια. 
Καλώ επειγόντως τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Ναυτιλίας και τον Αρχηγό του Λ.Σ. – Ε.Α. να ελέγξουν άμεσα τη βασιμότητα αυτών των καταγγελιών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.