.

Με τις στολές...στους δρόμους! -Συμβολικός αποκλεισμός της ΠεριφέρειαςΠλήθος ένστολων στην πλατεία - Ακολούθησε πορεία και κατόπιν θα επιδώσουν ψήφισμα στον Περιφερειάρχη Κρήτης Ενημερώθηκε: 20.09.2012 // 16:32 Στους δρόμους για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους κατεβαίνουν σήμερα οι ένστολοι της Κρήτης, οι οποίοι από τη Δευτέρα πραγματοποιούν, κάθε μέρα συμβολικό αποκλεισμό σε μία από τις έδρες κάθε σώματος ασφαλείας (πυροσβεστική, αστυνομικό μέγαρο, λιμεναρχείο). ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Με τις στολές...στους δρόμους! -Συμβολικός αποκλεισμός της ΠεριφέρειαςΠλήθος ένστολων στην πλατεία - Ακολούθησε πορεία και κατόπιν θα επιδώσουν ψήφισμα στον Περιφερειάρχη Κρήτης Ενημερώθηκε: 20.09.2012 // 16:32 Στους δρόμους για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους κατεβαίνουν σήμερα οι ένστολοι της Κρήτης, οι οποίοι από τη Δευτέρα πραγματοποιούν, κάθε μέρα συμβολικό αποκλεισμό σε μία από τις έδρες κάθε σώματος ασφαλείας (πυροσβεστική, αστυνομικό μέγαρο, λιμεναρχείο).

Πλήθος ένστολων στην πλατεία - Ακολούθησε πορεία και κατόπιν θα επιδώσουν ψήφισμα στον Περιφερειάρχη Κρήτης
Στους δρόμους για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους κατεβαίνουν σήμερα οι ένστολοι της Κρήτης, οι οποίοι από τη Δευτέρα πραγματοποιούν, κάθε μέρα συμβολικό αποκλεισμό σε μία από τις έδρες κάθε σώματος ασφαλείας (πυροσβεστική, αστυνομικό μέγαρο, λιμεναρχείο).

διαβάστε περισσότερα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.