.

παράσταση διαμαρτυρίας στο μέγαρο Μαξίμου ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

παράσταση διαμαρτυρίας στο μέγαρο Μαξίμου

Αθήνα 20 Σεπτεμβρίου 2012
Αρ. Πρωτ.:500/1/17ι
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
  Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
  Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
  Σε μια ύστατη προσπάθειά μας να πείσουμε την Κυβέρνηση ότι «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ» και ότι πρέπει να αναθεωρήσει τα σχέδιά της για νέες περικοπές στις λειτουργικές δαπάνες των Υπηρεσιών και των αποδοχών μας, επιδιώξαμε και σήμερα να συναντήσουμε τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της Χώρας κ. Αντώνη Σαμαρά.
  Λίγο πριν φτάσουμε όμως στο Μέγαρο Μαξίμου, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία ενεργώντας κατόπιν άνωθεν εντολών, έκανε περιορισμένη χρήση χημικών.
  Κατανοούμε την τακτική που επιφυλάσσουν στο συνδικαλιστικό κίνημα όσοι έχουν την ψευδαίσθηση ότι με την κρατική καταστολή θα σβήσουν τη φλόγα της αγανάκτησης και της οργής που προκαλούν τα μνημόνια σε όλο το λαό μας. Τους προειδοποιούμε και με αφορμή το σημερινό κρούσμα κρατικής αυθαιρεσίας, να μην αποτολμήσουν να χρησιμοποιήσουν πάση θυσία τον ένστολο για να νομιμοποιήσουν υπό τη δαμόκλειο σπάθη των τροϊκανών μια οικονομική πολιτική που σκοτώνει τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.