.

Συνάντηση των προεδρείων Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και του ΣΥΣΜΕΔ με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση των προεδρείων Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και του ΣΥΣΜΕΔ με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ

Σήμερα, Πέμπτη 30.08.2012, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και του ΣΥΣΜΕΔ δια των προέδρων τους και άλλων στελεχών με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αποτελούμενη από τους βουλευτές Θ. Δρίτσα, Δ. Τσουκαλά, Β.Χατζηλάμπρου και Α. Καλογερή, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ Κ. Ήσυχο, υπεύθυνο για την Εξωτερική Πολιτική και την Άμυνα και τον συντονιστή του τμήματος ενστόλων του ΣΥΝ Τ. Μαυρόπουλο.Στην συνάντηση, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν σε βάθος και αναλυτικά τα προβλήματα και οι ανησυχίες των ενστόλων από τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις που αφορούν εκπαίδευση,  λειτουργικότητα, αποτελεσματικότητα αλλά και την οικονομική εξαθλίωση των ενστόλων με τις προγραμματισμένες περικοπές . Οι ομοσπονδίες συντεταγμένα δήλωσαν την αποφασιστικότητα τους να κινητοποιηθούν για να υποστηρίξουν τα εργασιακά, κοινωνικά και οικονομικά τους αιτήματα και την αξιοπρέπεια τους. Η τροικανή κυβέρνηση ξέχασε τις προεκλογικές και μετεκλογικές της διακηρύξεις  εν μια νυκτί και προχωρεί σε εμπαιγμό σε βάρος των ομοσπονδιών. Η προσπάθεια τους να συναντηθούν με τον Υπουργό Οικονομικών έχει συναντήσει την άρνηση του έως σήμερα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα, εξέφρασε την συμπαράσταση του και την πεποίθηση του ότι οι αγώνες των ενστόλων είναι αναπόσπαστο κομμάτι των κοινωνικών αγώνων όλων των εργαζομένων για την αποτίναξη των τροκανών πολιτικών που εξαθλιώνουν το λαό.
Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ δήλωσε ότι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, τόσο σε κοινοβουλευτικό, όσο και σε κινηματικό επίπεδο, ώστε οι αγώνες να είναι ελπιδοφόροι και νικηφόροι και δήλωσε κατηγορηματικά ότι θα καταψηφίσει τα μέτρα, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες εντός και εκτός Βουλής για την διεύρυνση των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που θα βρεθούν μαζί σε αυτή την κορυφαία μάχη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.