.

Η «δημόσια αιδώς» προσβάλλεται από την αναλγησία του κράτους απέναντι στους πολίτες και όχι από τον αγώνα των Ενστόλων. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Η «δημόσια αιδώς» προσβάλλεται από την αναλγησία του κράτους απέναντι στους πολίτες και όχι από τον αγώνα των Ενστόλων.


Αθήνα, 25.9.2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δήλωση του Δημήτρη Τσουκαλά,
Βουλευτή Επικρατείας  ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
Υπεύθυνου Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη


Εξαντλεί την αυστηρότητά του Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, και διατάσσει την διενέργεια ΕΔΕ  για την αλληγορία που σκηνοθέτησαν οι εκπρόσωποι των  εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας, κατά τη διάρκεια της Πανελλαδικής διαμαρτυρίας τους στην Πλατεία Συντάγματος, στις 6.9.12 όταν αντιπαρέβαλλαν την οικονομική και κοινωνική τους εξαθλίωση – ταπείνωση, με τον βέβαιο θάνατο της κρεμάλας.
Στην κοινή ανακοίνωση με αρ.πρωτ. 303/2/16 της από 25.9.2012, των 6 Ομοσπονδιών των Εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας, καταγγέλλεται ότι διετάχθει να τους ασκηθεί πειθαρχικός έλεγχος για αναξιοπρεπή συμπεριφορά, επειδή προσβλήθηκε η “δημόσια αιδώς” από το χάπενιγκ με τις αγχόνες.
Εμείς απαντάμε ότι η «δημόσια αιδώς» προσβάλλεται από τον τρόπο που η Κυβέρνηση εμπαίζει τους πολίτες αυτής της χώρας και έλεγχος για αναξιοπρεπή συμπεριφορά θα πρέπει να ασκηθεί στους εκφραστές των  Μνημονίων που οδηγούν στην φτώχεια, στην εξαθλίωση και στην  αναξιοπρέπεια τους Έλληνες.
Μία μέρα πριν το Πανελλαδικό συλλαλητήριο της 26ης Σεπτεμβρίου, το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης εγκαλεί στην τάξη τους «αντιφρονούντες» σε μία ύστατη προσπάθεια να δείξει πυγμή στα του οίκου του.
Οι εργαζόμενοι όμως στα Σώματα Ασφαλείας μαζί με τους υπόλοιπους πολίτες έχουν κατανοήσει μόνο με  ενότητα και αγώνα μπορούν να διεκδικήσουν μία πιο δίκαιη κοινωνία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.