.

Κράμερ εναντίον Κράμερ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Κράμερ εναντίον Κράμερ

Δήλωση του Δημήτρη Τσουκαλά, Βουλευτή Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και Υπεύθυνου Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
Κράμερ εναντίον Κράμερ

Τα ΜΑΤ πήραν εντολή και έριξαν χημικά εναντίον 15 συναδέλφων τους, μελών των προεδρείων των
Σωμάτων Ασφαλείας που προσπάθησαν να επιδώσουν ψήφισμα στο γραφείο του πρωθυπουργού, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Η πράξη αυτή αποτελεί συνέχεια των τελευταίων δηλώσεων του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Νικόλαου Δένδια ο οποίος μέσα από επικοινωνιακή τακτική περί δήθεν προστασίας της περιουσίας των πολιτών, ουσιαστικά προαναγγέλλει την καταστολή με οποιοδήποτε μέσο της αντίδρασης του Ελληνικού λαού απέναντι στα μέτρα που τον εξαθλιώνουν.

Οι δηλώσεις αυτές συνεπικουρούμενες από τις δηλώσεις του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Ν.Δ κ. Μάκη Βορίδη ο οποίος μιλώντας στη Βουλή ζήτησε από την Κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει βία κατά των διαδηλωτών, δείχνει ανάγλυφα τον πανικό που έχει καταλάβει την Συγκυβέρνηση και τους εντολοδόχους της, λίγο πριν την ψήφιση των επαίσχυντων μέτρων που πρόκειται να φέρουν προς ψήφιση.

Η τακτική του διχασμού, σε Δημόσιους, Ιδιωτικούς, Ένστολους η μη, δεν περνάει πια. Ο Ελληνικός λαός έχει κατανοήσει ότι μόνο μέσα από Μαζικούς Ενωτικούς Aγώνες μπορεί να ανατρέψει αυτή την πολιτική και να βάλει τις βάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.