.

Άρθρο-Παρέμβαση του Γρ. Τμ.Σωμ.Ασφ.Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την επέμβαση στη Βίλλα Αμαλίας και την ΑΣΟΕΕ- enstoloi.gr ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Άρθρο-Παρέμβαση του Γρ. Τμ.Σωμ.Ασφ.Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την επέμβαση στη Βίλλα Αμαλίας και την ΑΣΟΕΕ- enstoloi.gr


                                           ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ
    Μετά την επέμβαση στη Βίλλα Αμαλία ,η επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ απέδωσε πραγματικά τα αναμενόμενα αποτελέσματα και έδωσε ένα καίριο χτύπημα στην ανομία.
     Εξουδετέρωσε το ραδιοφωνικό σταθμό που εξέπεμπε παράνομα χωρίς να πληρώνει την κατεχόμενη συχνότητα και τους φόρους όπως κάνουν τα υπόλοιπα σοβαρά Μ.Μ.Ε., κατέσχεσε τα άδεια μπουκάλια μπύρας  και τα κοντάρια από τις σημαίες  αφού αποτελούν πειστήρια εγκληματικών πράξεων . Αποδεικνύεται πλέον  ότι  η κατανάλωση μπύρας δεν γίνεται τυχαία και αποτελεί σημείο αναφοράς συνωμοτικών διαδικασιών που αποσκοπούν στην αποσταθεροποίηση του κράτους και στην διατάραξη της ηρεμίας που βρίσκονται οι πολίτες από την εφαρμοζόμενη πολιτική των μνημονίων. Οι χρήστες μπύρας έχουν άμεση διασύνδεση με τους χρήστες σημαιών οι οποίοι  προσπαθούν να πλήξουν το γόητρο της κυβέρνησης  και να υποβαθμίσουν τις επιτυχίες της.
      Η δράση αυτών των χρηστών είναι διεθνής . Οι 16 αλλοδαποί που συνελήφθησαν ήταν στενοί συνεργάτες τους και υλοποιούσαν το σχέδιο αποσταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας. Εκτός από την εμπλοκή τους στην αλλοίωση των στοιχείων της λίστας  Λαγκάρντ , στην κατοχή τους βρέθηκαν δεκάδες πλοία μεταφοράς αφορολόγητων προϊόντων τα οποία διακινούσαν από ιδιόκτητες προβλήτες σε ελληνικά λιμάνια χωρίς τους απαραίτητους ελέγχους και διατυπώσεις,  καταθέσεις δισεκατομμυρίων σε ελληνικές και ξένες τράπεζες,  είχαν υπογράψει συμφωνίες ξεπουλήματος του εθνικού μας πλούτου και είναι αυτοί που μετέφεραν στις πλάτες του ελληνικού λαού τα δικά τους χρέη.
Την παράνομη  δράση τους γνώριζε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και τους  κάλυπτε , ενώ  άμεση εμπλοκή έχει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ η οποία  συντόνιζε τις ενέργειες όλων αυτών των ομάδων  στην ΑΣΟΕΕ και στη Βίλλα Αμαλίας.
     Μετά την αδιαμφισβήτητη επιτυχία του υπουργού δημόσιας τάξης  που εξάρθρωσε το οργανωμένο έγκλημα,  τα πρώτα αποτελέσματα φάνηκαν. Χαρούμενοι πολίτες με τις τσέπες γεμάτες λεφτά  που από σήμερα αισθάνονται και ασφαλείς, κατέκλυσαν τους εμπορικούς δρόμους όλης της Ελλάδας  και προσπαθούν   να καταναλώσουν όλα όσα είχαν στερηθεί τα χρόνια του μνημονίου  εξαιτίας  του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας του.
Με έκτακτη ανακοίνωση το υπουργείο οικονομικών αναφέρει ότι τα έσοδα του κράτους από την κατανάλωση της σημερινής μέρας μείωσαν το χρέος κατά 5%.
     Αύριο το πρωί θα συναντηθούν οι αρχηγοί των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης για να συγχαρούν ο ένας τον άλλον  και να οριστικοποιήσουν το σχέδιο «ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ». Στόχοι τους οι χώροι ανακύκλωσης γυαλιού, τα σούπερ μάρκετ,  τα καταστήματα που μαζεύουν άδεια μπουκάλια και  τα μαγαζιά που πουλάνε κοντάρια για εργαλεία και σημαίες .

Τάσος Μαυρόπουλος-Γραμματέας Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ.
http://mauropoulos.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.