.

Δήλωση του Δημήτρη Τσουκαλά, Βουλευτή Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Υπεύθυνου Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Δήλωση του Δημήτρη Τσουκαλά, Βουλευτή Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Υπεύθυνου Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη


                                                                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα της άγριας καταστολής που εξαπoλύθηκε. Αντί για τον εκδημοκρατισμό της, η ΕΛ.ΑΣ. χρησιμοποιείται εναντίον του λαού σε στρατιωτικού τύπου επιχειρήσεις. Η καταστολή, τα βασανιστήρια, ο εξευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας είναι το όχημα ολοκλήρωσης της αντιλαϊκής πολιτικής της Κυβέρνησης.
            Η ανθρώπινη ζωή, όπως αποδεικνύεται από τις δημόσιες τοποθετήσεις τους, έχει μηδενική αξία. Τα τάγματα εφόδου δεν υπάρχουν ανεξέλεγκτα μόνο στους δρόμους. Η ιδεολογική τους βάση βρίσκεται στο σκληρό πυρήνα της κυβέρνησης.
Ο ακροδεξιός λόγος έχει πλέον θεσμοποιηθεί και έχει πάρει κρατική υπόσταση.
Η επίθεση στη Νεολαία ήταν ο φυσιολογικός κατήφορος της Κυβέρνησης. Το  νεοφιλελεύθερο κατεστημένο πάντα φοβάται τους νέους, γιατί δεν τους μοιάζει. Οι νέοι άνθρωποι είναι η ελπίδα της κοινωνίας, είναι αυτοί που μπαίνουν πάντα μπροστά. Είναι αυτοί που έδιωξαν κατακτητές, γκρέμισαν χούντες ,δεν λιποψύχησαν και δεν παραδόθηκαν στη μοίρα τους.
            Αποκαλύπτουμε το σχέδιο της Κυβέρνησης που με την απαράδεκτη διχαστική ανακοίνωσή της παρέχει την κάλυψη για παρακρατικές δράσεις και πρακτικές με στόχο τον αποπροσανατολισμό του λαού από τα προβλήματά του, τη φτώχεια και την απόγνωση που του έχουν σωρεύσει.
Για να μπορέσουν ανενόχλητοι να του αφαιρέσουν ό,τι έχει απομείνει από σύνταξη μισθούς, περίθαλψη, ανατροφή των παιδιών του, με τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις που ετοιμάζουν, όπως το νέο φορολογικό.
Ο λαός σας γνωρίζει πια, σας έχει νιώσει στο πετσί του, δεν σας φοβάται.
Σας συμβουλεύουμε, δε, να αφήσετε έξω από τα εξουσιαστικά σας παιχνίδια τον Έλληνα αστυνομικό και να μην τον ωθείτε, μετά και τη νέα λεηλασία των απολαβών του υπέρ των τοκογλύφων, να στρέφεται κατά της οικογένειας του, γιατί ο κάθε αστυνομικός έχει γονείς, αδέρφια, παιδιά άνεργα. Γονείς - αδέρφια - παιδιά που τους έχετε ρημάξει τη ζωή με την αντιλαϊκή νεοφιλελεύθερη πολιτική σας.
Η σημερινή μέρα είναι μέρα μνήμης, περισυλλογής και αγώνα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τη νεολαία και αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των βάρβαρων πολιτικών που αφανίζουν την κοινωνία μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.