.

Απάντηση Τμ.Σωμ.Ασφαλείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο Υπ.Δημοσίας Τάξης ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Απάντηση Τμ.Σωμ.Ασφαλείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο Υπ.Δημοσίας Τάξης

Μετά τα πυρά του Υπ.Δημοσίας Τάξης 

Απάντηση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης

Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης από κεκτημένη ταχύτητα αντιπαράθεσης ψεύδεται και συκοφαντεί για άλλη μια φορά προκειμένου να διαστρεβλώσει τις  θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Θεωρεί διάψευση μία υπηρεσιακή ανακοίνωση η οποία δεν απαντά στο σύνολο των καταγγελιών. Τη διερεύνηση περιστατικών πιθανής αυθαιρεσίας και απάνθρωπης συμπεριφοράς, όπως φαίνεται από την ανακοίνωση τη  θεωρεί περιττή και εγκαινιάζει νέα μέθοδο αποφυγής της.
Το υπουργείο δημόσιας τάξης αν ήθελε να προστατέψει  την πλειοψηφία των αστυνομικών, θα αντιμετώπιζε άμεσα τα περιστατικά εκείνα που δυσφημούν  το σύνολο της αστυνομίας.
Ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για τους αστυνομικούς και το σύνολο των ένστολων πολιτών είναι ο υπουργός δημόσιας τάξης και η κυβέρνηση. Είναι αυτοί που με τις μνημονιακές πολιτικές τους αφού τους εξαθλίωσαν και κάνουν σχεδόν αδύνατη την επιβίωση των ίδιων και των οικογένειών τους, τους χρησιμοποιούν από τη μια για να κτυπήσουν τους αγώνες του λαού και από την άλλη τους ρίχνουν απροστάτευτους στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.
Τέλος για άλλη μια φορά διατυπώνουμε τη θέση μας ότι η δημόσια ασφάλεια και η πολιτική προστασία είναι συνταγματικό δικαίωμα όλων των πολιτών  με όρους ισοτιμίας και ισονομίας και τα σώματα ασφαλείας πρέπει να απεμπλακούν από τα μικροπολιτικά και μικροκομματικά παιχνίδια της κάθε κυβέρνησης. Η λειτουργία τους πρέπει να τεθεί υπό την εποπτεία διακομματικής κοινοβουλευτικής επιτροπής η οποία θα στηρίζει και θα ελέγχει το έργο τους. 
Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ-Η Πρώτη ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για το περιστατικό βασανισμού του ανήλικου Πακιστανού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ-Η απάντηση του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης
 «Προφανώς, στο Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου και δεν έχουν διαβάσει καν την διάψευση της καταγγελίας για δήθεν «βασανισμό» 14χρονου (και όχι 11χρονου όπως ισχυριζόταν χθες το ΚΕΕΡΦΑ) υπηκόου Πακιστάν και τις ιατρικές γνωματεύσεις που αποδεικνύουν το ψευδές των συγκεκριμένων ισχυρισμών. Ή ακόμη χειρότερα, θέλουν να παίξουν την ίδια χιλιοπαιγμένη κασέτα, αδιαφορώντας για την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα.
Κατά τα άλλα, το να κόπτεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τις συνιστώσες του για τους… Έλληνες Αστυνομικούς, μοιάζει με ανέκδοτο. Γιατί είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που υιοθετεί αβασάνιστα, ακόμη και όταν αυτές διαψεύδονται, όλες τις καταγγελίες εις βάρος τους, χωρίς την παραμικρή διασταύρωση. Αλλά είναι και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν βρίσκει ούτε μία λέξη για να καταδικάσει τις επιθέσεις εναντίον τους, όπως τον χθεσινό τραυματισμό αστυνομικών, κατά τη διάρκεια ελέγχων στα Εξάρχεια. Τουλάχιστον, ας σιωπούν αντί να προκαλούν!».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.